Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

BI-kon­su­len­ter til dynamisk kon­su­lent­hus med høj faglighed


Vil du hjælpe nogle af Danmarks største virksomheder med deres Business Intelligence-løsninger og fremme udviklingen af BI? Og kan du se dig selv i en rigtig god kultur med videndeling i fokus?

”Vi leder efter passionerede BI-konsulenter, som skal indgå i udviklings- og rådgivningsopgaver hos vores kunder. Du kommer til at arbejde sammen med vores dygtige konsulenter i en kultur med høj faglighed, vidensdeling, sparring og professionel stolthed,” fortæller adm. dir. Mette Alstrup.

En professionel hverdag i et rendyrket konsulenthus

BIWise er en dynamisk virksomhed med stor professionel stolthed, stærk faglighed og stort leverancefokus. Vi arbejder både med udvikling og rådgivning inden for Information Management, Data Warehousing og Business Intelligence, og vi er teknologiuafhængige, så du vil få mulighed for at udvikle dig inden for fx forskellige DW- og BI-teknologier, teknisk og strategisk rådgivning eller projektledelse.

Jobbet byder på mange muligheder og stor plads til nytænkning. Din arbejdsdag vil skifte mellem BIWises kontor og kundernes lokation.

Udvikling af eksisterende og nye løsninger

Som konsulent hos BIWise vil du få ansvar for at skabe værdi hos vores kunder gennem bl.a. udvikling af eksisterende eller nye BI-løsninger, BI arkitektur og løsningsdesign, reviews og teknologivalg.

Du vil komme til at bruge dine tekniske kompetencer, både når du udvikler løsninger og i dialogen med kunder, når du vurderer nye behov, eksisterende løsninger og teknologi, så kunderne får den løsning, der passer bedst til dem.

Du bliver derfor også et fagligt fyrtårn ude hos kunderne og en del af spændende kundeprojekter.

”Du kan se frem til en rolle tæt på kunderne, hvor du taler med mange forskellige mennesker, afhængigt af de løsninger vi skal lave for dem. Og så skal du via din faglighed udfordre kunderne med et proaktivt og løsningsorienteret mindset.

Vi arbejder der, hvor det giver mening

Dit nye team består af kolleger i forskellige aldre og med faglig diversitet. Vores forskelligheder bidrager til de samlede løsninger, og afhængigt af projekterne er det muligt at arbejde der, hvor det giver bedst mening for dig – på kontoret, hjemme eller hos kunderne. Ydermere opnår du kvalificeret faglig sparring med kolleger, som er passionerede omkring deres virke som BI-specialister.

Faglig nørd på BI

Du er løsningsorienteret og har hele tiden fokus på værdi og kvalitet for kunden, og på hvad du kan gøre for sikre, at de projekter, du er med i, bliver en succes.

For at vi sammen kan skabe succes, skal du:

  • Have minimum 3 års erfaring med DW og BI-løsninger og kendskab til Microsofts BI-værktøjer, enten on premise eller i cloud, AWS, Google eller lignende
  • Have lyst til at arbejde med SQL Server, Integration Services, Analysis Services, Reporting Services og Power BI.

Sociale arrangementer og sjove kolleger, som også er lidt nørdede med mad, øl, fiskeri, cykling...

BIWise er beliggende i København i Vester Voldgade – lige ved Rådhuspladsen. Vi har både stillerum til fokus og åbent kontor, hvor vidensdeling og sparring er i højsædet blandt konsulenterne. Vi bor i hjertet af byen, så vi (normalt) kan bruge caféer, restauranter og bryghuse omkring os, hvis vi skal have en fredagsøl eller holde arrangementer.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Senior IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74. Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

BIWise
Publiceret: 27. maj 2021

Arbejdssted

Location København