Vi søger en dygtig softwa­re­ud­vik­ler til et job med mening og mu­lig­he­der


Stella Care er en service- og teknologivirksomhed, der kæmper for at hjælpe mennesker med demens. Vores mål er, at ingen demensramte forsvinder sporløst.

Dit job hos os

Du kommer til at indgå i et kompetent og højtuddannet team på fire, som brænder for det de laver. Der er god sparring, læring og godt humør. Du får indflydelse på dine arbejdsopgaver og hvordan de løses. Derudover har vi en god work-life balance med mulighed for hjemmearbejde.

Innovation og udvikling, som gør en forskel i folks liv

Vi designer og udvikler effektive systemer, som skaber tryghed og frihed for mennesker med demens, plejepersonale og pårørende. Det gør vi ved at levere professionel GPS-lokalisering af personer med demens til mere end 50 af landets kommuner. Snart er vi også klar til at tilbyde vores løsning internationalt. Vores app og GPS-enheder giver hver dag flere tusinde mennesker med demens frihed til at glemme samt tryghed for mange flere pårørende og plejere.

Vi tilbyder det bedste produkt på markedet og det forpligtiger

Kvalitet er derfor afgørende for os – det gælder også i udviklingen af vores produkter og service. Vi arbejder agilt, og følger dagligt op på status. Kvaliteten af vores arbejde og vores produkter er i top, og det er de rigtige løsninger, vi udvikler. Du kommer til at arbejde med opgaver, hvor du hurtigt kan se dit arbejde virke i praksis, og at din indsats gør en forskel for rigtig mange mennesker.

Vores produkter består blandt andet af:

 • IoT devices (avancerede GPS-enheder og smart-ure)
 • Cloud-applications
 • Back-end og front-end
 • Apps til iOS og Android devices.

Innovativ udvikler med højt fagligt niveau

Vi forventer et højt fagligt niveau inden for en eller begge af følgende:

 • Udvikling af UI vha. Angular.TS
 • Udvikling vha. ASP.NET Core (c#) og EF Core

Derudover vægtes det positivt hvis du:

 • Kan designe fornuftige datamodeller
 • Kan udvikle i Java/Kotlin til Android
 • Kan udvikle i Flutter (Dart)
 • Har erfaring med Azure Cloud Hosting
 • Har erfaring med MySql queries
 • Taler, læser og skriver flydende dansk.

Dit engagement

Der er flere tilgange til jobbet, du kan både være relativ nyuddannet med den rette indstilling og villighed til at lære og vokse med opgaven. Du kan samtidig også have en del mere erfaring og komme med en masse kompetencer og viden til teamet.

Generelt har du har evnen til at tænke kreativt og finde løsninger på det, som så ud til at være umuligt. Du kan simplificere og nedbryde svære og komplekse opgaver, og du arbejder disciplineret for, at vi sammen kan nå vores mål. Du får et tæt samarbejde og sparring med vores CTO Søren Christiansen, og sammen med teamet udvikler du innovative og stærke løsninger. 

Vi er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi er i vækst og vi brænder for det, vi laver. Hverdagen er travl, med godt arbejdsklima og gode kollegaer.

Interesseret?

Så glæder vi os til at få dit cv og gerne en kort præsentation af dig, video er også velkommen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Rasmus Hansen på telefon 42 42 90 50.

På vores hjemmeside findes en kort videopræsentation af os https://www.stellacare.dk/software-udvikler-til-formaalsdrevet-virksomhed/

Præsentation samt cv sendes pr. e-mail til job@stellacare.dk

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

STELLA CARE ApS
Publiceret: 27. maj 2021

Arbejdssted

Location København