IT-ad­mi­ni­stra­tor med Office 365-erfaring til NIRAS Global IT


Har du erfaring med Office 365 sikkerhedsprodukter, og vil du være med til at flytte én af de store danske rådgivningsvirksomheder til et nyt niveau ved hjælp af Microsofts mange sikkerhedsværktøjer, så er muligheden her!

NIRAS er vokset signifikant gennem de seneste år og dermed er også store dele af vores IT-applikationslandskabet blevet fornyet. Det stadigt stigende cyber-trusselsbillede betyder desuden, at vi har en tilsvarende stigende fokus på at øge sikkerheden. Samtidigt vækster NIRAS i Office 365 og Azure, hvorfor vi ønsker at opskalere vores indsats her.

Mange funktioner er taget i brug, andre er planlagt og enkelte har vi endnu ikke set på. Alt sammen skal der samles op på, så både nye tiltag kommer i mål, og allerede ibrugtagne løbende vedligeholdes, og effektiviseres således at NIRAS mange medarbejdere, fortsat trygt kan yde services til vores kunder.

NIRAS søger således en erfaren IT-administrator med erfaring i Office 365 administration generelt & særligt sikkerhed (E5 security). Med lige fokus på design, planlægningsniveau, og opfølgning på alarmer.

En alsidig funktion med mange forskelligartede opgaver

NIRAS’ Global IT består af 35 engagerede medarbejdere, som arbejder med udvikling, drift og support. De fleste arbejder ud fra hovedkontoret i Allerød, men der er også IT-ansatte i udvalgte lande, og på kontorer i Aarhus & Aalborg.

Vi drifter alle interne forretningssystemer til CRM, projektstyring inkl. dokumenthåndtering, økonomi, HR, rapportering m.m. og anvender både standardsystemer og egenudviklede applikationer til NIRAS på globalt plan.

Selvstændigt og spændende job

Du bliver en del af et driftsteam med seks kollegaer. Du får som Office 365 administrator ansvaret for at NIRAS får fuldt udnytte af de administrative værktøjer der tilbydes, særligt med fokus på sikkerhedsprodukterne i E5 security.

Som bekendt udvikles cloud platforme kontinuerligt, og vi skal følge med for fortsat at udnytte mulighederne heri. Derfor forventes det, at du vedligeholder dine kompetencer via relevante seminarer & kurser.

Vi lægger vægt på at forankre de løsninger, vi leverer til forretningen. En betydelig opgave er derfor også at sikre at både IT-kolleger og resten af medarbejderne orienteres og støttes via personlig kontakt og/eller nedskrevne vejledninger.

Ud over at arbejde med Office 365, vil du indgå et Operations team, som driver den samlede IT-platform. Du vil således også forventes at skulle deltage i driften af andre fagsystemer, samt spare med relevante kolleger, leverandører og samarbejdspartnere omkring drift og vedligehold af disse.

I forbindelse med implementeringen af vores mange projekter vil du få god mulighed for at koordinere og komme med input til den samlede arkitektur og dermed være med til at forme IT-landskabet for fremtidens NIRAS.

Og hvem er du?

Vi forestiller os, at du er en erfaren IT-administrator, der har solid erfaring med Microsoft E5 security, og at du gerne har en relevant videregående uddannelse.

Du forventes at kunne forstå & bruge PowerShell som en naturlig del af dit arbejde.

Vi forestiller os desuden, at du er lyttende, men også er i stand til at kommunikere klart og tydeligt. Hertil kommer at du skal være samarbejdsorienteret, og at du kan begå dig på både dansk og engelsk. Vi lægger vægt på, at du har et godt humør, trives med til tider stramme deadlines og er indstillet på at yde en ekstra indsats, når det kræves. Det modsvarer vi naturligvis med et spændende job, frihed under ansvar samt en fornuftig løn og tilhørende goder.

Som en del af Global IT kan forventes enkelte rejser, på 1-2 dages varighed. Disse vil være i forbindelse med opgaver på vores kontorer i primært Europa. Det meste klares via naturligvis Teams.

Desuden vil det forventes, at du med tiden deltager i en vagtordning, hvor du reagerer på de alarmer, der genereres af vores systemovervågning.

Ring og lad os tale om mulighederne…

Lyder det spændende, så ring og få en snak med driftsansvarlig, Kenneth Dan Christiansen på 4810 4372 - læg gerne besked, hvis jeg ikke er tilgængelig, så ringer jeg tilbage. Du er selvfølgelig også velkommen til at søge jobbet direkte via linket "Søg jobbet her" nederst på siden, inden d. 30. juni 2021.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Interview med udvalgte kandidater afholdes løbende, og vi opfordrer dig derfor til at søge snarest.


NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.300 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 25 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Gem job

NIRAS
Publiceret: 27. maj 2021

Arbejdssted

Location Allerød