IT-sy­stem­kon­su­lent


Kan du se dig selv arbejde med traditionelle driftsopgaver forbundet med vores driftsplatform, samtidig med at du deltager i større projekter som eksempelvis store opgraderings-, etablerings- og udviklingsprojekter?

Har du lyst til at tage medansvar for opgaver inden for automatisering, provisionering, vedligeholdelse, opgradering og optimering af vores miljøer sammen med dygtige kolleger? Så er den ledige plads i OK’s Infrastrukturafdeling måske din.

Om OK’s IT-funktion

Vi er en stor IT-afdeling med 70 fagligt stærke kolleger, og vi udvikler vores egne unikke softwareprodukter. Du bliver en del af Infrastruktur – et team på ni engagerede medarbejdere.

Infrastrukturafdelingen består af højt kvalificerede netværks- og serverdriftsspecialister, og vi leder efter en kollega, som ikke kun er exceptionelt god til sit job, men også ønsker at bidrage med god energi til vores, homogene og driftsstabile team.

Om jobbet som IT-systemkonsulent

Du kommer til at deltage i den daglige drift, herunder sikring af kontinuerlig og korrekt overvågning og backup, samt scripting og automatisering af driftsplatformen. Det indebærer også provisionering, vedligeholdelse, opgradering og optimering af vores miljøer samt udrulning af nye software-releases/patch.

Som IT-systemkonsulent får du også medansvar for hardwareinstallation, samt vedligeholdelse og klargøring af servere til drift osv.

Deltagelse i projekter bliver også en del af din hverdag hos os, ligesom vedligeholdelse og drift af vores overvågningsplatform bliver det.

Du har en positiv løsningsorienteret tilgang til at løse de daglige opgaver og besidder gode analytiske evner.

Andre opgaver, du kommer til at hjælpe med at løse kan være inden for sikkerhed, fejlsøgning og optimering. Derfor er det også vigtigt, at du er i stand til at bevare overblikket, hvis der skulle opstå kritiske eller pressede situationer.

Du kan lide at samarbejde på tværs, da du kommer til at have tæt kontakt til vores udviklings- og supportafdeling og bistå dem med installationer, fejlfinding og opgraderinger.

Vi forestiller os, at du har...

Stor erfaring med Windows server og Azure AD samt kompetent erfaring med automatisering, vedligehold, provisionering, opgradering og alm. drift af Windows operativsystemer.

Erfaring og kendskab til traditionelle IT-driftsopgaver på Red Hat er en fordel.

Derudover kompetencer inden for nogle af følgende områder:

  • VMware og vSphere
  • Powershell
  • Veeam Backup
  • SolarWinds
  • ServiceNow
  • Capainstaller
  • Exchange
  • HPE SAN

Er du vores nye kollega?

Vil du med på holdet og være en del af OK´s hovedkontor i Viby J, hvor vi er 350 ansatte, der har vores daglige gang.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte IT- Drift og Infrastrukturchef Jesper Hougaard Andersen på 53 35 21 17.

Vi læser ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning afsted hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: Løbende.

Gem job

OK a.m.b.a.
Publiceret: 28. maj 2021

Arbejdssted

Location Viby J