Data Scientist med BI-erfaring


Har du skarpe analytiske evner og erfaring med dataanalyse?

I Metroselskabet har vi igangsat en ambitiøs digital forandringsrejse, og du vil blive en del af et digitaliseringshold, som udvikler og implementerer brugervenlige og effektive digitale løsninger. Vi søger nu en Platform Data Scientist/BI-ekspert til at hjælpe med at videreudvikle en Data Lake, som skal hjælpe forretningen med at lave nye spændende analyser og identificere interessante sammenhænge og skabe nye indsigter.

Sammen med dine kollegaer i teamet får du ansvaret for at transformere og bearbejde data i Data Laken og gøre den tilgængelig. Du kommer til at arbejde med avancerede analyser og hjælpe forretningen med klassisk BI og afrapportering.

Erfaring med Microsoft Power BI’s mange muligheder

Som person er du nysgerrig og har blik for at formidle komplicerede resultater på en enkel og overskuelig måde. Du er nyuddannet eller har et par års erfaring som Data Scientist. Desuden er du en god teamplayer og tager ansvar også i en omskiftelig hverdag med mange stakeholders. 

Professionelt efterspørger vi følgende kvalifikationer:

  • Du har gode programmeringskompetencer helst i Python, SQL eller R.
  • Du har erfaring med at arbejde med store datamængder.
  • Du har erfaring med udvikling og implementering af Data Science produkter i Cloud, heriblandt ML modellering og implementering.
  • Du formår at forstå og omsætte forretningsbehov til værdiskabende letlæselige indsigter foranlediget af dit overblik og din dataindsigt.
  • Du bliver en del af et scrum team, da vi arbejder agilt i sprint, det er derfor en fordel at du kender til dette.
  • Erfaring med Microsoft Power BI og ’DAX-measures’ samt Google Cloud Platformen og forståelse for visuel fremstilling er et plus.

Vi tilbyder

Metroselskabet tilbyder et udviklende og udfordrende job i et fagligt stærkt og levende miljø. Der er fart på i hverdagen, og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive trafik. 

Digitaliseringen sker i et samarbejde på tværs af selskabet, hvor IT-afdelingen og Digitalisering og Forretningssupportenheden (DBS) er centrale spillere. Holdet udvikler og implementerer, på tværs af selskabet og i samarbejde med andre enheder, brugervenlige og effektive digitale løsninger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, attraktive og fleksible ansættelsesvilkår, et godt arbejdsklima og gode kolleger.

For yderligere oplysninger om jobbet kontakt Teamleder Asker Paltoft på tlf. 3311 1700.

Ansøgningsfrist 11. juni 2021.


Metroselskabet og Hovedstadens Letbane I/S

Vi sørger for, at mere end 1 million passagerer kan køre med metroen hver uge, og vi bygger flere end 50 metro- og letbanestationer, der skaber nye forbindelser og muligheder i Hovedstaden.

Vi har en vision om, at alle skal kunne gå sikkert hjem fra arbejde, hver dag.

Metroselskabet er ejet af Staten, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune, mens Hovedstadens Letbane er ejet af 11 omegnskommuner samt Region Hovedstaden.

Læs mere på m.dk og dinletbane.dk

Gem job

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Publiceret: 28. maj 2021

Arbejdssted

Location København