Salgs­kon­su­lent – med stort ansvar


ORTEC Nordic søger en energisk salgskonsulent til vores IT-løsninger indenfor mandskabs- og vagtplanlægning.

Generelt

Hos ORTEC udvikler, sælger og implementerer vi en række forskellige optimerings- og planlægningsløsninger. En af løsningerne er ORTEC Workforce: En avanceret software suite til mandskabs- og vagtplanlægning der primært sælges til mellemstore og store virksomheder på tværs af mange industrier.

Du skal indgå i teamet i vores Nordiske afdeling i Glostrup, 3 minutters gang fra Glostrup Station. Det Nordiske team er et lille, lean-team, hvor du vil få stor frihed til at selv planlægge din arbejdstid, arbejde hjemme og flekse dine timer.

Vi giver dig stor frihed under ansvar, men forventer samtidig, at du har en høj selvdisciplin, er topmotiveret til at lære nyt stof, og kan holde dig selv i gang.

Arbejdsopgaver:

Opbygning af Pipeline: Med dine gode, solide salgsindsats opbygger og vedligeholder du din pipeline.

Mødebookning: Du skaber selv kontakterne og møderne primært via LinkedIn som salgsværktøj (a.k.a social selling), men god gammeldags opsøgende lead-generering over telefonen er også noget vi stadigvæk praktiserer.

Salgsmøder: Du tager til fysiske salgsmøder, afholder on-line salgsmøder - og holder kontakten ved lige. Skal der gives en software demo, får du en dygtig pre-sales konsulent med.

Events: Du finder, planlægger og eksekverer vores deltagelse på relevante messer.

Marketing og kampagner: I samarbejde med ORTEC Marketing skaber du relevant materiale til diverse platforme og planlægger kampagner på LinkedIn.

Kompetencer:

Kundemøder og præsentationer er selvsagt en del af en sælgers job. Derfor nyder du at stå på de bonede gulve, og kan give en præsentation så medrivende og engageret, at selv de mest korslagte arme og rynkede bryn i mødelokalet må overgive sig til dig.

Du har viljestyrke, et højt energiniveau og masser af drive! Du går efter at skabe en god relation med kunderne, og arbejder struktureret og målrettet. Du interesserer dig for IT og salg af softwareløsninger.

Du ”forstår” hurtigt IT-løsninger: Hvad kan løsningen, hvilke fordele opnår kunden ved at bruge den, hvor i virksomheden passer den ind.

Du har et højt energiniveau - og du har evnen til både at være en holdspiller samt en individualist både overfor kunderne og dine kollegaer. Dine kollegaer formår at være relativt og lejlighedsvist morsomme, så en god humoristisk sans er også et plus.

Kvalifikationer og baggrund:

 • Du er måske i starten af din karriere og har tidligere erfaring inden for salg af software/IT-løsninger vil være en fordel.
 • Du forstår at formidle teknisk information på forskellige niveauer samt arbejde med tal.
 • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Hvis du mener at du har hvad der kræves, så søg!

Faglige kvalifikationer:

 • Sprog:
  - Dansk: Du forstår og taler dansk og skriftligt formulerer du dig professionelt og præcist uden stavefejl.
  - Engelsk: Forretningssproget i ORTEC er engelsk. Du mestrer både mundtlig og skriftlig engelsk på højt niveau.
  - Kan du begå dig på andre skandinaviske sprog, er det også en fordel.
 • Sort bælte i PowerPoint. Du kan skabe de fedeste powerpointpræsentationer fra bunden, eller kan Frankensteine en ny ud fra eksisterende præsentationer.
 • Excel er din ven.

Rejseaktivitet:

I perioder uden en verdensomspændende pandemi, vil der være rejseaktivitet i forbindelse med møder, primært i Norden. Når du ikke flyver, kører du i egen bil til gældende takster.

Vi tilbyder:

 • Et spændende, internationalt arbejdsmiljø.
 • En konkurrencedygtig løn, pension og bonusordning
 • Frihed til at planlægge din egen arbejdstid og arbejdsopgaver.
 • Varierende arbejdsopgaver, kontorhund samt et komplet hjemmekontor.
 • Nyrenoverede, flotte kontorlokaler med god plads.
 • En Social Committee, der arrangerer forskellige team-events i løbet af året.
 • For vores unge kollegaer, kan man deltage i et fællesskab der hedder ”Young ORTEC”. De arrangerer også events og anden vidensdeling, specielt rettet mod vores unge mennesker på tværs af de forskellige landekontorer.
 • ORTEC Education Factory er vores interne kursusafdeling, der tilbyder en række forskellige kurser indenfor alle forretningsområder i organisationen på tværs af alle internationale kontorer.

Sådan ansøger du:

CV og ansøgning skal være på engelsk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Vil du vide mere om ORTEC? Så check www.ortec.com ud!

Gem job

ORTEC Nordic A/S
Publiceret: 28. maj 2021

Arbejdssted

Location Glostrup