IT-sup­por­te­lev


Metroselskabet søger med tiltrædelse snarest muligt en dygtig og engageret IT-supportelev til praktikplads. IT-enheden består af 10 personer. Metroselskabets IT-enhed leverer bl.a. PC-arbejdspladser til selskabets godt 300 medarbejdere samt service gennem en række applikationer og har eget servermiljø.

Dine vigtigste arbejdsområder

  • Helpdesk-funktion/1. level support
  • Installation af PC'er
  • Administration af roller og rettigheder
  • Professionalisering af de services, som IT-afdelingen tilbyder

Som IT-supportelev bliver du en del af selskabets infrastrukturteam. Du skal arbejde med supporten af især Windows, MS Office, Outlook, mobiltelefoner, printer/kopi/skan, selskabets AV-udstyr med udgangspunkt i et IT service management-system. Du får stor mulighed for selv at tilrettelægge og optimere dit arbejde, og du vil dagligt være i dialog med, samt få opbakning fra de øvrige IT-medarbejdere.

Din person

Du er glad, munter og serviceorienteret. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du er skarp på mødetider og sætter en ære i at være med til at sikre, at selskabets it-enhed hver dag kan hjælpe og servicere dens kollegaer. Du kan lide at systematisere og digitalisere arbejdsopgaverne. Du motiveres af veludført og afsluttet arbejde såvel teknisk som i forhold til brugerne. Du er en teamplayer og altid fleksibel både i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid.

Din baggrund:

  • Du har gennemført grundforløbet på IT-supporter-uddannelsen.
  • Du har lyst til og flair for IT, samt er udadvendt og serviceorienteret.

Vi tilbyder

Metroselskabet tilbyder et fuldt eller delvist praktikforløb.

Vi tilbyder et udfordrende og selvstændigt praktikforløb i en dynamisk organisation i udvikling, godt arbejdsklima og gode kollegaer.

For yderligere oplysninger om praktikpladsen, kontakt Peder M. T. Knussen eller Karen Margrethe Riberholt på telefon 33 111 700.

Ansøgningsfrist 11. juni 2021.

Gem job

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Publiceret: 28. maj 2021

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden