Digital ud­vik­lings­kon­su­lent med PIM og CMS-erfaring søges til vi­de­re­ud­vik­ling af prisvin­den­de we­b­løs­nin­ger

Vil du med på rejsen i en spændende transformationsproces i Danmarks mest ambitiøse og prisvindende digitale udviklingsafdeling? Så er du måske vores nye kollega!

Hos brødrene AO Johansen tror vi på det stærke samspil mellem offline og online, og vi ønsker at udnytte det bedste fra de to verdener - integreret B2B digitalhandel med personlig rådgivning. De digitale muligheder udnyttes i vores håndværkerbutikker, bl.a. via AO365 og selvbetjening, hvor kunden med AO’s app har en digital nøgle til selv at handle i sin lokale AO-butik i alle døgnets 24 timer - 7 dage om ugen - i alle årets 365 dage. Samtidig udnyttes det personlige kendskab digitalt via AI og udvidede personaliseringsteknikker.

I afdelingen for digital udvikling arbejder vi fokuseret og engageret mod vores mål. Dette er blevet anerkendt flere gange, senest ved FDIH's uddeling af E-handelsprisen 2021 hvor AO har vundet 1. pladsen i bedste BTB-virksomhed og 2. pladsen i bedste omni-channel. Dette er vi naturligvis utrolig stolte af, og ser nu frem til at fortsatte denne spændende rejse med endnu en kollega, som måske kan være dig. 

Om jobbet

Du vil blive ansvarlig for at udvikle og opsætte funktioner og sider på AO.dk og i AO Mobil app’en, hvor du er med hele vejen fra en idé fødes, frem til den færdige løsning lanceres til interne og eksterne brugere. Derudover er du systemejer af AO’s fælles PIM-system, hvor du er ansvarlig for videreudviklingen af systemet, så både vores B2B og B2C-forretninger kan fortsætte deres succes.

Du kommer til at arbejde i et tæt samarbejde med eksterne bureauer, kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst en masse dygtige kollegaer i AO.

Din profil

Du er Digital Native og har en stærk forståelse for webløsninger, og hvilke funktioner vi skal have udviklet, for at styrke AO.dk løsningerne. Du formår at oversætte interne og eksterne interessenters ønsker, så vi kan lave de bedste digitale løsninger til vores målgrupper. Du trives med at styre større og mindre projekter og formår at vurdere en digital løsnings-forretningsværdi. Det er en fordel hvis du har erfaring med avanceret arbejde i et CMS (gerne Episerver) og med udvikling af et PIM-system (gerne inRiver).

Vi lægger vægt på, at du er ansvarsbevidst, initiativrig, idérig, selvkørende, har et højt drive og trives med en dynamisk, afvekslende hverdag. Dertil har du et godt service-gen og mod på også at kaste dig ud i andre opgaver og hjælpe teamet i belastningssituationer.

Vigtigst af alt skal du brænde for at skabe stærke digitale løsninger og løse udviklingsopgaver i hele den digitale verden.

AO som arbejdsplads

Vi tilbyder et spændende arbejdsmiljø, hvor to dage ikke er ens. Du får mange udfordrende opgaver og masser dygtige kollegaer. Arbejdsmiljøet i AO-koncernen er uformelt, præget af dynamik, fokus, effektivitet og ikke mindst teamspirit. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn tilpasset dine kvalifikationer samt pensionsordning, helbredssikring, kantineordning og ikke mindst gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Din ansøgning

Send ansøgning og CV via knappen "søg jobbet her”. Vi indkalder løbende til samtale og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Digital udviklingsleder Lars Gronemann på tlf. 5336 0145.

Ansøgningsfrist: 15-06-2021.

Gem job

Brødrene A & O Johansen A/S
Publiceret: 28. maj 2021

Arbejdssted

Location Albertslund