Ta­lent­fuld ju­ni­o­r­pro­gram­mør til Team Navision Stat


Vi søger en talentfuld og passioneret juniorprogrammør, der kan indgå i et stærkt udviklingsteam og bidrage til den løbende produktudvikling af statens ERP-løsning, Navision Stat.

Om stillingen

Som programmør får du ansvar for at omsætte forretningsanalytikernes krav til velfungerende og robuste løsninger. Sammen med analytikere og testere i sprint teams skal du være med til at forme og programmere løsninger, så de lever op til vores høje standarder inden for sikkerhed, performance og brugervenlighed. Navision Stat bygger på Microsofts ERP-produkt, Dynamics NAV, hvor meget af udviklingen foretages, men der vil også være andre opgaver, hvor du mere selvstændigt skal udvikle løsninger, fx inden for RPA og AI.

Nogle af dine konkrete opgaver vil være, at:

 • udvikle webservices i .NET
 • programmere ændret forretningslogik i Navision Stat i C/AL-kode
 • hjælpe med at implementere automatiserede interne processer vha. RPA
 • deltage i opgradering af Navision Stat til Microsoft Dynamics NAV 2018
 • sparre med analytikere om muligheder og begrænsninger ved løsningsdesigns
 • udarbejde og overvåge automatiserede test
 • bidrage til second level-support af teknisk komplekse sager.

Du vil også i høj grad selv kunne præge dine opgaver, så dine kernekompetencer og interesseområder kommer bedst i spil og skaber værdi. Vi sætter stor pris på initiativ og selvstændighed, og vi er lydhøre over for nye, gode ideer.

Dine kompetencer

Vi forventer, at du er nyligt uddannet datamatiker, cand.it. eller tilsvarende med begrænset erhvervserfaring. Du skal trives med mange forskellige typer opgaver og have lyst og drive til at designe og udvikle effektive løsninger inden for økonomistyring.

Da vi arbejder efter agile principper, skal du kunne arbejde tæt sammen med et team af forretningsanalytikere, udviklere og testere, hvor samarbejde og fælles løsninger er nøglen til succes. Du skal ikke nødvendigvis kende til programmering i Dynamics NAV, da du naturligvis vil blive lært op i udviklingsmiljøet og programmeringssproget, så du hurtigt vil kunne påtage dig reelle udviklingsopgaver og levere løsninger til vores mange brugere. Det kræver dog, at du har talent for programmering og er i stand til hurtigt at lære et nyt sprog.

Vi lægger vægt på, at du:

 • er hurtig til at sætte dig ind i nyt stof
 • er nysgerrig og passioneret omkring softwareudvikling
 • sætter en ære i at levere høj kvalitet og forstår vigtigheden af struktureret test og dokumentation
 • har programmeringserfaring i objektorienterede sprog
 • har kendskab til MS SQL og SSMS
 • har kendskab til .NET, webservices (rest eller soap), tredelt arkitektur eller server/client-arkitektur eller scripting (PowerShell).

Om os

Du ansættes i Team Navision Stat, som er en del af kontoret Økonomisystemer under Økonomistyrelsens Center for Systemer. Teamet er med til at sætte strøm til økonomistyringen i det meste af staten samt selvejende institutioner. Vores kerneopgave er at udvikle, supportere og vedligeholde statens ERP-løsning i samarbejde med vores leverandører. Vi arbejder desuden med øget automatisering i DevOps-regi, herunder testautomatisering og RPA-understøttelse af interne processer. Vi er stolte af vores funktion og sætter en ære i at levere driftssikre, værdiskabende løsninger og hjælpe vores kunder med deres økonomistyring.

Vi er sidste led i supportkæden – når ingen andre har svaret, er det os, der træder til. Det betyder, at man hos os skal have et fagligt niveau, der er helt i top, og man skal kunne påtage sig et betydeligt ansvar. Du vil dog indgå i et team af erfarne kollegaer, som vil hjælpe dig med at finde løsninger og sikre, at du aldrig står alene.

Vi dyrker gode samarbejdsrelationer både inden for og uden for teamet og holder en uformel omgangstone med plads til forskellighed. Du kan forvente en stejl læringskurve med masser af udfordringer i et dynamisk arbejdsmiljø. Du vil få engagerede kollegaer, der brænder for deres arbejde og besidder dyb faglig viden.

Her kan du læse mere om Kontor for Økonomisystemer, og hvordan det er at arbejde med it i Økonomistyrelsen.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Arbejdsstedet er Landgreven 4, 1017 København K.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, p.t. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Sikkerhedsgodkendelse

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes på niveau ’hemmeligt’ og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.  

Yderligere oplysninger

Tiltrædelse er 1. september 2021.

Hvis du vil vide mere om Økonomistyrelsen eller stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Jesper Lærkedal på telefon 21 70 81 58 eller e-mail jespl@oes.dk.

Ansøgning

Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg jobbet her” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 13. juni 2021.

Vi forventer at holde samtaler fra uge 24.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge stillingen.

Gem job

Økonomistyrelsen
Publiceret: 31. maj 2021

Arbejdssted

Location København