Full Stack Developer til Mercell


Recruit-IT søger for Mercell en dygtig Full Stack Developer, der vil være med på en vækstrejse, som en del at et autonomt team af udviklere, projektleder og UX’er. 

Mercells udbudsportal forenkler brugernes hverdagsliv ved at tilbyde en førsteklasses, brugervenlig søge- og underretningsplatform til at finde relevante forretningsmuligheder.

Om Mercell

Hos Mercell får du en god mulighed for at forme din rolle og bestemme dine prioriteter. Vi ser på, hvad du leverer, ikke hvordan du arbejder, eller hvor mange timer du bruger på hver opgave. Mercells kerneværdier – vækst, nysgerrighed, mod og tillid – tjener som et fundament for de beslutninger, vi tager, hvordan vi driver vores forretning, og hvordan vi interagerer med vores kolleger, kunder og andre. Men de tjener også som basis for de muligheder, som Mercell giver sine medarbejdere til at udvikle sig og trives inden for deres arbejdsområde. 

Vi tilbyder også konkurrencedygtige løn og ydelser (pension og forsikring), fleksibel arbejdstid og moderne kontorer. 
Mercell er i en meget spændende periode, og du vil spille en vigtig rolle for at muliggøre vores fremtidige udvikling.  

Hvem er du?  

Du er passioneret omkring hvordan teknologi kan hjælpe processer og arbejdslivet for brugerne. Vi søger nemlig en teamplayer, der elsker at udvikle produkter, som reelt gør en forskel for brugerne i det daglige.  

Hos Mercell sidder man ikke fast i en niche, men som udvikler får man lov til at prøve forskellige teknologier af, og der er fokus fra ledelsessiden på, at man ikke låser sig fast i ift. valg af teknologi, men at man vælger de bedst mulige redskaber til opgaven. Derfor er det også vigtigt at du som person, trives med at kaste dig ud i at lære nye teknologier.  

Mercell udvikler gode intuitive produkter og følger bedste praksis for at sikre produkternes skalerbarhed, ydeevne og pålidelighed, så det er vigtigt for os, at du integrerer unit- og integrations-test i dit arbejde og at du har et DevOps mindset.  

Du trives også med at automatisere deployment- og overvågningsprocesser, så vi kontinuerligt kan release den nyeste kode til produktion.  

Opgaver og ansvar 

Du bliver en del af et team, der udvikler vores SaaS-platform, og er med til at sikre, at den skaleres til tusindvis af brugere over hele Europa. Som en del af dette team vil du arbejde tæt sammen med Product Management og UX for at levere den bedste brugeroplevelse til vores kunder. 

Som Full Stack Developer vil du bidrage med kode til nogle eller alle dele af platformen, inklusive front-end, micro services, API'er og søgemaskine. Søgeteknologi må derfor gerne være et fokusområde for dig, men ikke et krav.  
Du hjælper også med at forbedre vores deployment, test- og overvågningsprocesser for at sikre en pålidelig, højtydende platform. 

Du har sikkert en Bachelor eller lignende i IT, eller opnået en tilsvarende mængde teori og erfaring via dine tidligere ansættelser. Det vigtigste er, at du har minimum 3 års erfaring med at arbejde som Full Stack Developer. 
Om du er mest skarp i front- eller backend delen, er ikke så vigtigt, blot du er proaktiv og gør en indsats, der hvor behovet opstår.  

Vi forventer ikke, at du har kendskab til alle nedenstående teknologier, men at du har en oprigtig interesse i at lære det, du mangler erfaring med: 

 • Typescript 
 • React (eller andet nyere javascript library) 
 • HTML og CSS, især Tailwind CSS 
 • Next Js  
 • Ruby on Rails 
 • Micro-service architecture 
 • Elasticsearch (og/eller Solr) 
 • Terraform  
 • AWS  Docker 
 • Postgresql 
 • Apache Kafka 

Arbejdsmiljøet er uformelt og anti-bureakratisk, med plads til god humor og faglige spørgsmål.
Der forventes mangeartede og spændende opgaver både nu og i fremtiden.

Hvis du er interesseret i at opbygge en karriere hos et hurtigt voksende og velfinansieret softwarefirma med ambitiøse planer, så er du måske den person, vi leder efter!

Lyder det som et match for dig, så send en ansøgning til Recruit-IT hurtigst muligt.


Om Mercell

Mercell Udbudsportal er bindeleddet mellem indkøbere og leverandører. Platformen gør det muligt at planlægge, gennemføre og styre indkøbets proces i alle faser. Både ordregiver og tilbudsgiver får hermed de bedste muligheder for en fuld digital og sammenhængende proces, hvilket bidrager til øget tillid, ligebehandling og transparens.

Du kan læse mere om Mercell her: www.mercell.com

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 31. maj 2021

Arbejdssted

Location København