Ambitiøs udvikler til IT-afdeling med fart på


Er du passioneret omkring softwareudvikling, og brænder du for at levere kørende software i høj kvalitet?

Kan du lide at have indflydelse på de projekter, du er involveret i, og trives du med, at der ikke er langt fra tanke til handling?

Arbejder du gerne i alle lag af softwareudvikling, og vil du gerne bidrage med en høj faglighed?

Så kan jobbet som udvikler i Jyske Finans være noget for dig.

Dine opgaver – Angular, .net, integrationer og microservices

Jyske Finans har ambitioner om at blive endnu stærkere på vores online tilstedeværelse, hvor du, sammen med resten af Jyske Finans IT, får en helt central rolle. Dine opgaver vil bl.a. være udvikling af hjemmesider i Angular, hvor der bl.a. gøres brug af Jyske Banks eget UI-framework Kirby. Et eksempel er, at vi i øjeblikket arbejder på løsninger til kunder indenfor el-biler, hvor du vil få mulighed for at være med i hele processen.

Du vil komme til at lave integrationer i .Net/.Net Core og i det hele taget er integrationer en stor del af arbejdet Jyske Finans IT. Du vil derfor komme til at arbejde med både interne og eksterne integrationer, hvor der arbejdes i retning af microservices og Azure API Manager.

Udover arbejdet med udviklingsopgaver og projekter, har vi ansvar for opdateringer og support på alle vores løsninger (you built it, you own it).

Din profil – erfaring med Angular, tager ansvar, nysgerrig og forretningsorienteret

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er nysgerrig af natur og gerne vil forstå, hvordan IT spiller sammen med resten af Jyske Finans.
 • Gerne vil både udvikle dig og lære fra dig.
 • Tager ansvar for dine egne og teamets opgaver.
 • Har erfaring med Angular (2+), Typescript og .Net/.Net Core (C#).
 • Har erfaring med Angular Material Design eller lignende UI-framework.
 • Har erfaring med SOLID principperne og softwaredesign.
 • Om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring er ikke afgørende.

Hvis du har erfaring med nogle af nedenstående, er det et plus men ikke et krav:

 • DevOps discipliner som Continuous Integration og Continuous Delivery (Vi bruger Azure DevOps og Octopus Deploy)
 • OAuth 2 / OIDC
 • Ionic
 • NGRX
 • Umbraco
 • Azure Cloud (eksempelvis; App Service, Integration Services og/eller Azure Functions)
 • TDD
 • Java

Afdelingen - Agilitet, pragmatik, selvstændighed og høj faglighed

I Jyske Finans vil du blive del af en udviklingsorganisation med en flad struktur og fagligt kompetente kollegaer, hvor du altid kan finde hjælp og sparring, og hvor arbejdsglæde, fleksibilitet og trivsel er vigtige elementer i hverdagen.

I det daglige arbejder vi tæt sammen med både interne og eksterne kunder, for at få udvikling og forretning til at gå op i en højere enhed og derigennem skabe størst mulig værdi. Generelt arbejder vi agilt og har fokus på hele tiden med at forbedre vores processer.

Jyske Finans IT udgør sammen med Jyske Finans Forretningssupport en enhed på 23 engagerede og kvalificerede medarbejdere, der har ansvaret for at udvikle, forvalte og delvis drifte de IT-platforme og produkter, som Jyske Finans benytter sig af og tilbyder i markedet. Det betyder, at opgaverne i afdelingen spænder bredt fra arbejde med nye features til vores kolleger i Forretningen, til fejlretning af samme, udvikling af nye produkter til eksterne kunder og til udvikling af løsninger i samspil med eksterne partnere. Vores filosofi er ikke, at vi partout skal udvikle alting selv. Vi gør det, hvis det giver mest mening og hvis ikke, så partner vi op med de bedste på markedet og udvikler os sammen med dem.

Jyske Finans – hvem er vi?

Vi er blandt de førende finansieringsselskaber i Danmark, og vi har gennem mere end 40 år skabt en betydelig balance fordelt på over 200.000 kontrakter. Vi har ”speed to market”, som en væsentlig målsætning, hvor vi leverer effektive finansieringsløsninger - lån og leasing - til både erhvervskunder og forbrugere. Porteføljen udbygges og administreres af 170 dygtige medarbejdere, der har til huse i velindrettede lokaler i Glostrup, Aalborg og Silkeborg. Arbejdsstedet er Silkeborg.

Ansøgning

Senior HR Partner Tina Dejbjerg vil tage sig af din ansøgning i samarbejde med afdelingsdirektør, Michael Bækgaard Johnsen. Vi behandler ansøgninger løbende, men der er ansøgningsfrist d. 18.06.2021.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Michael Bækgaard Johnsen
Afdelingsdirektør
mbj@jyskefinans.dk
89 89 40 09
29 70 12 60

Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 31. maj 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg