MBXP søger udvikler / IT-supporter


MBXP er et firma i vækst, og har brug for flere hænder til at hjælpe os med at udvikle og servicere vores kunder på vores platform ”PayTjek”.

Vi bor i Herlev, vi har en afslappet og uformel stemning med højt til loftet, og en rar atmosfære. Vi er en fleksibel arbejdsplads med mange forskellige typer af mennesker, her er med andre ord plads til alle.

Vi ønsker at alle vores ansatte tager et stort ansvar indenfor lige præcis deres område, og selv sætter deres præg på hverdagen, samt udvikler og driver egne projekter.

Vi forestiller os at du har erfaring fra lignende type stilling, og at du kan arbejde med C#, LINQ, .NET Framework og gerne med kendskab til LINQPAD, evt. .NET Core, HTML og Typescript.

Du som person er selvstændig, ansvarsbevidst, struktureret og systematisk, samt du kan begå dig på dansk og engelsk skriftligt og mundtligt.

Vi tilbyder:

  • En fuldtidsstilling i et godt og professionelt arbejdsmiljø, blandt glade kollegaer.
  • Moderne og nyistandsatte kontorfaciliteter.
  • Løn efter kvalifikationer
  • Arbejdstid er primært hverdage mellem kl. 8-16
  • Mulighed for hjemmearbejde efter aftale

MBXP er den største aktør i Norden indenfor salg af gavekort, prepaid activations og mobile top-ups. Paytjek er MBXPs elektroniske serviceplatform der forbinder retailere og leverandører, og håndterer omkring 85 % af alle transaktioner inden for vores felt.

MBXP it's all about the people ...

Kontakt:

Ansøgning fremsendes til Christina via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Tlf. 31371542

Gem job

MBXP ApS
Publiceret: 31. maj 2021

Arbejdssted

Location Herlev