Net­værks­spe­ci­a­list til Ind­hent­nings­af­de­lin­gen i PET


Brænder du for informationssikkerhed og netværksteknologi?

Vil du være del af et operativt driftsteam med et højt fagligt niveau, som leverer IT-infrastrukturen til indsatsen mod spionage, terrorisme og ekstremisme?

Vil du helt tæt på de operationer, som ingen kender til, og som gør en kæmpe forskel for Danmarks sikkerhed? Kort sagt – vil du være med til at gøre en forskel for Danmark?

Så har vi et job til dig!

Vi tilbyder en central rolle som netværksspecialist til Operativt Teknisk Center i PET’s Indhentningsafdeling, hvor du vil spille en afgørende rolle for IT-understøttelsen af PET’s tekniske og digitale indhentningsoperationer.

Som netværksspecialist i et operativt og agilt IT-infrastruktur-team er din primære opgave at drive den operative netværksstruktur og netværkskapacitet, hvor du både tegner de store linjer for vores netværk og samtidigt selv står for hands-on implementering.

Derudover tilbyder vi en række spændende opgaver på tværs af det faglige felt for netværk og IT-sikkerhed, herunder moderniseringen af netværk, valg af teknologier og produkter og overvågning og sikring af netværkstrafik.

PET er en dynamisk arbejdsplads i en omskiftelig og skarp operativ virkelighed med højt tempo, som du kommer helt tæt på. Du kommer til at arbejde med dygtige og professionelle kolleger med et højt fagligt niveau og et meget stort engagement, som alle ønsker at gøre en forskel for samfundet.

Om dig

Som person er du dedikeret og idérig, særligt når det gælder drift, udvikling eller nytænkning af IT-sikkerhed og netværk.

Du formår at udnytte dine flere års erfaring med større IT-netværksinfrastruktur til at skabe arkitektur-overblik og drive en fælles indsats i teamet, ligesom du føler dig hjemme, når du arbejder selvstændigt med tekniske komponenter, såsom routere, firewalls eller switche.

Du har muligvis arbejdet med implementering af ISO27001-standarden, og du evner at afrapportere på kontroller og udarbejde tekniske dokumenter, der understøtter implementeringen af ISO-kontrollerne.

Du har erfaring med at understøtte den operative forretning, hvor tingene til tider skal gå hurtigt, og det er nødvendigt med en fleksibel tilgang til krav og ændrede arbejdsvilkår. Prioriteter kan skifte på daglig basis, og det er sjældent, at to dage er ens. Det er derfor væsentligt, at din gode forretningsforståelse og evne til hurtigt at kunne løse nye opgaver, gør dig rustet til at håndtere omskiftelighed og stor teknisk adspredelse i hverdagen.

Du er sikkerhedsbevidst både i din fysiske og virtuelle hverdag, og du er indstillet på, at dit nye arbejde vil være særdeles sensitivt af karakter og helt afgørende for PET operative virke.

I rekrutteringsprocessen indgår test på en række områder, ligesom du vil blive forelagt en række cases og andre realkompetence-evalueringselementer.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat pr. 1/9 2021.

Du bliver ansat efter gældende relevant overenskomst.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt et job hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Ved eventuel ansættelse vil du modtage yderligere vejledning omkring fortrolighed.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 26 og 27.

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på hverdage mellem kl. 09.00 og kl. 15.00 på 30 68 31 52 for yderligere information.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling.

Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 21. juni 2021.

Gem job

Rigspolitiet (PET)
Publiceret: 31. maj 2021

Arbejdssted

Location Søborg