IT-supporter til producent af vand­be­hand­lings­an­læg


Silhorko-Eurowater A/S behandler vand. Vand, som vi alle drikker. Vand, der opvarmer vores huse. Vand, som indgår som hovedingrediens i mange af de fødevarer vi indtager, herunder øl. Vand, som bliver til damp. Vand, som anvendes til rengøring osv. Vi kan ikke leve uden vand, og det skal være rent. Er rent vand din fremtid?

Til vores hovedkontor og fabrik i Stilling ved Skanderborg, har vi brug for en IT-supporter med nørdfaktor og øje for slutbrugersupport og kontakt. Du vil komme til at indgå i et team med 4 kollegaer, som varetager driften og udviklingen af virksomhedens IT-infrastruktur.

Dine opgaver

Du bliver en del af virksomhedens IT-support funktion, men med mulighed for at få dine egne ansvarsområder indenfor virksomhedens systemer, som blandt andet omfatter VMware, Citrix, O365, Dynamics og Autodesk. Den erfaring du medbringer, vil blive sammenkørt med vores og du vil i høj grad være med til at præge den IT-mæssige beslutningsproces. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • IT-support (Level 1 og 2).
  • Drift og udvikling af virksomhedens eksisterende IT-infrastruktur, samt indkøring af nye løsninger (både soft- og hardware).
  • Bestilling, lagerføring, klargøring og udlevering af hardware.

Dine kvalifikationer

  • Relevant baggrund.
  • Erfaring med IT-support og slutbrugerkontakt fra tidligere ansættelsesforhold.
  • Gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på dansk og engelsk, gerne kendskab til tysk.
  • Rutineret inden for Microsoft 365 platformen samt solid erfaring med dokumentation af arbejdsgange og rutiner.
  • Fagligt stolt, selvstyrende, struktureret, udadvendt, analytisk og alsidig. Du brænder for IT!

Fremtid med faglige og personlige udviklingsmuligheder

Vi tilbyder dig et alsidigt job med stor personlig frihed under ansvar i en international virksomhed i hastig vækst, hvor der er mange afvekslende, udfordrende og udviklende opgaver. Omgangstonen er uformel, og berøringsfladen stor, da opgaverne kræver samarbejde på tværs af organisationen.

Du vil komme til at arbejde under gode ansættelsesforhold med sundhedsordning, frokostordning og firmapension. Derudover kan du også blive en del af vores aktive personaleforening.

Vi vil naturligvis sørge for, at du modtager oplæring i vores IT-infrastruktur, både hardware og software. Vi forventer ikke, at du kender til alle systemer, men vi forventer, at du har lyst til at lære.

Yderligere information

Du er meget velkommen til at kontakte IT-driftschef Morten Laustsen på 50 60 24 63 eller mla.dk@silhorko.dk.

Din ansøgning

Send din ansøgning med relevante bilag senest 02-07-2021 på e-mail til Morten Laustsen. Ansøgningerne behandles løbende. Anfør venligst, hvor du har set stillingsopslaget.

SILHORKO-EUROWATER A/S
Att. Morten Laustsen
Århusvej 79, Stilling
8660 Skanderborg

Gem job

Silhorko-Eurowater A/S
Publiceret: 31. maj 2021

Arbejdssted

Location Skanderborg