IT-pro­jekt­le­der (bar­selsvi­kar)


Kan du tage ansvar for implementering af små og store it-projekter – for både studerende, undervisere og administrationen på en ambitiøs og nyskabende uddannelsesinstitution?

Som vores nye it-projektleder vil du være ansvarlig for implementering af såvel små som store it-projekter. I det kommende år skal du stå for at udskifte en række af vores it-systemer, der understøtter de studerende, undervisere og administrationen. Som it-projektleder hos KEA skal du sikre, at it-systemerne implementeres, så de giver værdi hos slutbrugerne og er en stabil medspiller i dagligdagen.

Vi har konkrete projekter, som venter på dig og vil give dig mulighed for at gøre en forskel lige fra start. Vi står bl.a. overfor udskiftning af vores skemaplanlægningssystem og journalsystem. Derudover skal vi over på den nye Digital postløsning. Du kommer også til at hjælpe med at implementere vores nye indkøb af nyt software koncept, hvor vi i tæt samarbejde med uddannelser sikrer, at nyt pædagogisk it-software bliver indkøbt, installeret og sat i drift.

Som it-projektleder hos KEA er det afgørende, at du er enig i, at implementering af et nyt it-system kræver lige så meget fokus på den organisatoriske del som på den tekniske. Du vil have en stor kontaktflade, men selvfølgelig også have din base i it-afdelingen.

Du vil have ansvaret for, at:

 • specificere, analysere, udvikle, teste og implementere vores krav i tæt samarbejde med resten af KEA og leverandørerne.
 • inddrage brugerne i processerne, så løsningen er brugervenlig og understøtter uddannelserne og administrationen.
 • styre og sikre fremdrift i projekterne.
 • overlevere it-systemet til drift.
 • vores it-systemer lever op til GDPR.

Som vores nye kollega bliver du en del af et visionært erhvervsakademi i hjertet af København, hvor der er plads til, at du kan bringe din faglighed og erfaring i spil. Arbejdsmiljøet er præget af, at mange ildsjæle er samlet på ét sted, og vi vægter den gode, faglige diskussion lige så højt som en uhøjtidelig omgangstone.

Du vil indgå i en afdeling, som består af to enheder: it-service desk og it-stab. Du vil blive en del af it-stab, hvor du får 10 engagerede kolleger, heriblandt 2 andre it-projektledere. For at styrke det faglige fællesskab mellem projektlederne har vi etableret et fagligt projektlederforum, hvor du sammen med andre projektledere kan sparre med hinanden. Vi har en uformel tone og fokus på, at det skal være sjovt og rart at være på arbejde.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, med løn-, pensions- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vikariatet løber fra 1. august 2021 og 10 måneder frem. Der kan være mulighed for forlængelse.

Om dig

Vi vægter meget højt, at du har en forretningsorienteret tilgang til it. Du arbejder struktureret og kan lede it-projekter fra opstart til idriftsættelse, og du har god selvtillid i din faglighed. 

Vi lægger vægt på, at du:

 • har dokumenteret erfaring med projektledelse og implementering af it-systemer
 • kan anvende forskellige værktøjer inden for projektledelse som f.eks. proces- og tidsplan, kravspecificering, use case, facilitering af workshops, test, risikostyring, m.m.
 • kan udarbejde beslutningsoplæg og statusrapportering
 • er god til at samarbejde og opbygge netværk på tværs af forskellige fagprofiler 
 • er udviklingsorienteret og har flair for at finde nye løsninger med afsæt i slutbrugernes behov 
 • kan formidle i et enkelt og ikke-teknisk sprog – såvel mundtligt som skriftligt, så kommunikationen med slutbrugerne og deres ledelse er letforståelig.

Er du også drevet af handlekraft? Så vil du passe godt ind på KEA. Hvis du vil vide lidt mere om, hvad vi mener, så se denne korte film om vores strategi – drevet af handlekraft.

Klar til nye udfordringer på KEA?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte it- og digitaliseringschef Louise Sofie Kehler på tlf. 2032 9858.

Ansøgningsfristen er den 17. juni 2021.

Vi forventer, at samtalerne afholdes i uge 25 og 26. I forbindelse med en evt. anden samtale kan der indgå personlighedsprofil og/eller besvarelse af en caseopgave. 

Klik på "Søg jobbet her" nedenfor og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2021 eller efter nærmere aftale. På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

Gem job

Københavns Erhvervsakademi
Publiceret: 31. maj 2021

Arbejdssted

Location København