Softwa­re­ud­vik­ler med styrke i DevOps, Docker og Ku­ber­ne­tes


Vil du være blandt de få i huset, som ved allermest om DevOps, har ansvaret for udvikling af hele fagområdet samt bidrager med forbedringer til vores kunders DevOps? Vi søger en softwareudvikler med stærke DevOps-muskler, som kan være med til at løfte området til nye højder hos Mjølner og vores kunder.

Som softwareudvikler med fokus på DevOps bliver du en del af vores backend afdeling, som i dag består af 27 passionerede kollegaer, der primært fokuserer på Java og .Net-udvikling, sikkerhed, arkitektur og/eller DevOps samt en nærværende afdelingsleder, som i høj grad motiverer og sikrer din faglige udvikling. Dine fokusområder bliver som udgangspunkt udvikling i enten Java og/eller .net og DevOps på interne projekter, men også som ekstern konsulent hos vores kunder.

Din dagligdag hos Mjølner

Som softwareudvikler hos Mjølner vil du indgå i et internt team på et projekt i huset eller udstationeres på et projekt hos én af vores mange spændende kunder. Projekterne har ofte en varighed på 3-12 måneder og udføres i teams med høj diversitet. Du kommer derfor til at samarbejde tæt med dine dygtige kollegaer fra andre faggrupper, fx UX og frontendudviklere.

Hvis du kommer på et internt projekt, vil du typisk være med fra idé til det færdige digitale produkt. Du vil være eksperten på dit område og derfor også have en rådgivende rolle samt være med i beslutningstagningen omkring DevOps. Du vil arbejde sammen med engagererede og højt motiverede kollegaer, der hver især brænder for den gode digitale løsning.

Vi oplever stor efterspørgsel på DevOps kompetencer fra vores kunder, så kommer du på en udstationering, vil du typisk indgå i et igangværende projekt, hvor du er kaldt ind som eksperten eller for ekstra superpowers til at få løst nogle DevOps-udfordringer. Her kan vi også garantere dig, at du vil komme på exceptionelt spændende og komplekse projekter.

Lige meget om du kommer på et internt eller eksternt projekt, vil du opleve stor frihed under ansvar, tillid frem for kontrol, vidensdeling i højsædet og en arbejdsuge på 37 timer.

Dine personlige kvalifikationer 

Udvikling, DevOps, drift, automatisering, infrastruktur og cloud er meget gerne områder, du allerede har arbejdet meget med og kan i søvne.

Microservices, Docker, Kubernetes, Terraform, Azure og AWS er blot en gruppe af teknologier, som du har stiftet bekendtskab med, også gerne på et niveau så du kan blære dig overfor dine kollegaer.

Vi ser gerne, at du kommer fra en videregående uddannelse som datalog eller softwareingeniør og har en lyst til at udvikle dig selv og dit fag i tæt samarbejde med dine kollegaer. Ideelt set har du allerede erfaring som softwareudvikler og er derfor helt rutineret i .Net og/eller Java udvikling, men det er din erfaring med DevOps, der er afgørende for os. Der er stor variation i de opgaver vi løser, derfor ansætter vi aldrig med kun ét projekt for øje. Det betyder også, at vi i høj grad ansætter efter det potentiale, vi ser i dig og ikke kun dine konkrete kompetencer.

Du er selvstændig og initiativrig og har et drive inden for alle faser i softwareudviklingsprocessen; fra analyse, krav og design over implementation til test, release og drift. Du trives i at have den daglige kontakt med kunden og udvikle samt rådgive om produktet i tæt samarbejde med kunden.

Sidst, men absolut ikke mindst, forventer vi, at du er udadvendt og indstillet på at indgå i et meget socialt miljø, hvor vi griner højt og kan lave sjov med hinanden.

Hvad kan Mjølner tilbyde dig? 

Som arbejdsplads tilbyder vi dygtige, kreative og frem for alt engagerede kollegaer. Vi har et højt niveau af vidensdeling på tværs af projekterne og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling.  

Mjølner har mere end 30 år på bagen, og er dermed et modent softwareudviklingshus. Dette kommer til udtryk i et højt fagligt niveau inden for projektdiscipliner som projektledelse, kravstyring, softwarearkitektur og brugervenlighed, og vi arbejder konstant på at mestre disse endnu bedre. 

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der rummer det hele menneske – vi har respekt for familie og fritid. Det betyder, at vi stoler på vores medarbejdere, der selv står til ansvar for deres arbejde.  

Vores sociale fællesskab er stærkt, både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer. Vi har et fest-, fredagsbar-, sport-, film- og kulturudvalg, som finder på sjove arrangementer for os året rundt. Vi holder fx temafester, filmaftener i vores egen biograf, brætspilscafé, tager i teater og på travbanen og deltager i motions- og cykelløb. Er du til mere sport, har vi vores eget fitnessrum som mange kollegaer benytter sig af før, midt på eller efter arbejdsdagen. 

Læs mere om Mjølners kultur og hverdag i vores kulturprofil.

Interesseret? 

Send din ansøgning med CV ved at klikke på "søg jobbet her"-knappen til højre på denne side. Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Senior Software Developer, Morten Mikkelsen på mmi@mjolner.dk.

Vi holder samtaler løbende og bestræber på at finde den rette superstjerne inden sommerferien.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Stillingstype: Softwareudvikler Arbejdstid: 37 timer per uge Arbejdssted: Finlandsgade 10, Aarhus N

Morten Damgaard Mikkelsen
Software Developer
mmi@mjolner.dk
+45 4195 3638

Gem job

Mjølner Informatics A/S
Publiceret: 1. juni 2021

Arbejdssted

Location Aarhus