RPA-udvikler søges til Koncern It i Ud­læn­din­ge- og In­te­gra­tions­mi­ni­ste­ri­et


Er du udvikler med interesse for eller erfaring med RPA? Og er du interesseret i at bidrage til fremdriften i en udviklingsenhed, hvor behovet for automatisering stiger? Så er det måske dig, vi søger til at være en del af skaleringen af vores nuværende RPA-setup.

Lidt om alt det vi tilbyder

Du skal arbejde i Koncern It, der har ansvaret for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af den systemportefølje, der anvendes i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Koncern It sikrer i samarbejde med forretningen, at fagsystemerne udvikles sådan, at myndighedernes krav kan efterleves og implementeres. Koncernen anvender Statens It som driftsleverandør. Statens It har ansvaret for basisinfrastruktur dvs. levering af netværk, datacenter, servere, standard arbejdspladser osv. Koncern It har ansvaret for administration af applikationer, middleware og databaser og varetager desuden leverandørstyringen af Statens It og andre leverandører.  

Du bliver en del af kontorets udviklingsenhed, som blandt andet har et mål om at skabe automatisering af processer ved hjælp af RPA. Vi er allerede to udviklere og en proceskonsulent, der har etableret et setup for udviklingen i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Efterspørgslen efter automatisering er dog høj, så du skal være med til at skabe fundamentet for skalering af RPA i ministeriet.

Du vil som RPA-udvikler i Koncern It komme med på vores automatiseringsrejse. Du vil dels stå for at kode og konfigurere nye robotter, hvor efterspørgslen er stigende, og dels stå for at vedligeholde vores eksisterende robotter. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med et lille, internt RPA team på ca. 4 personer, eksterne leverandører samt forretningens RPA- og procesteams.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • udvikling og vedligehold af robotter i UiPath
  • at støtte forretningen i udvælgelsen og beskrivelsen af processer til automatisering
  • at bidrage med løbende idéer og konkrete forbedringer af vores måde at arbejde med RPA på
  • at følge med i nyeste trends på området og indgå i indledende analyser af mulighederne for at anvende Machine Learning og AI i ministeriet

I kontoret er vi ca. 80 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og vores omgangstone er uformel. Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads, som prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener, at en god dialog, vidensdeling og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes i enheden. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag, og du får samtidig gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, således at du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Koncern It er placeret centralt i København tæt ved Kgs. Nytorv.

Som ny i kontoret bliver der udarbejdet et introduktionsforløb for dig, hvor du får tilknyttet en kollega, som guider dig igennem den første tid. Vi sikrer også, at du bliver oplært i de ting, du ikke allerede kan.

Vores forventninger til dig

Du er udvikler med nogle års erfaring og har interesse eller evner inden for RPA-udvikling. Du har både prøvet at lave fejl - og lært af dem, og du har flere succesfulde løsninger i bagagen. Din uddannelse er ikke det vigtigste, men et bredt it-kendskab er et plus. Det er en fordel, hvis du har erfaring med UiPath, Blue Prism eller andet RPA-software, men ikke en nødvendighed, da du vil blive godt oplært.

Vi forventer desuden, at du har:

  • gode kommunikative kompetencer
  • interesse i løbende at forbedre eksisterende robotter og processer
  • forståelse for vigtigheden af at dokumentere de løsninger, du arbejder med
  • evnen til at tage ansvar for dine opgaver og følge dem til dørs
  • blik for at forstå forretningens behov og oversætte dem til robotløsninger

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter enten OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten eller overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. 

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Jacob Larsen på telefonnummer 61 98 35 20 eller på e-mail jacl@uim.dk.

Søg stillingen

Klik på knappen "Søg jobbet her" nederst på siden og upload din ansøgning, eksamensbevis m.v. senest tirsdag den 15. juni 2021, kl. 12.00

Der afholdes samtaler af to omgange. Vi forventer at holde 1. samtaler torsdag den 17. juni 2021 og 2. samtaler mandag den 21. juni 2021. Ved 2. samtalen vil der være en faglig test.  

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Ansøgningsfrist:

15-06-2021

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdssted:

Adelgade 11-13
1304 København K

Hjemmeside:

www.uim.dk


Læs hvad medarbejderne synes om at arbejde hos os. 

Gem job

Udlændinge- Og Integrationsministeriet
Publiceret: 1. juni 2021

Arbejdssted

Location København