Net­værk­s­tek­ni­ker søges til Koncern IT


Er du struktureret, god til at bevare overblikket, selvkørende og trives med mange opgaver i en hektisk arbejdsdag? Så er du måske vores nye netværkstekniker i Region Sjællands Netværksteam.

Nye projekter gør, at vi har rygende travlt med at samle enderne i regionens netværk. Vi har brug for en dygtig netværkstekniker med gå-på mod og kompetencer inden for drift og udvikling af enterprisenetværk. Er ord som Wireless, surveys, samarbejde, ITIL, dokumentation, ansvarlighed og kommunikation, ikke fremmede for dig – så har vi stillingen til dig!

Du bliver en del af Koncern IT’s Drift og vil indgå i netværksteamet. Din arbejdsdag vil blandt andet indeholde følgende opgaver:

 • Drift og udvikling af vores netværk, LAN og Wireless
 • IT Sikkerhed
 • Håndtering af fejl i netværket
 • Vedligeholde dokumentation
 • Rådgivning og deltagelse i projekter
 • Deltage i servicevinduer uden for normal arbejdstid

Du kommer til at indgå i et team, hvor vi har stort fokus på stabil drift, og hvor alle arbejder på at optimere og standardisere vores løsninger. Alt sammen for at gøre hverdagen lettere for regionens brugere. Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandørforhold. Der er en stor grad af decentralisering af såvel ansvar som kompetence.

Vi har særligt fokus på vores kommende sygehus i Køge og vores arbejde med at udvikle et wireless-only miljø til vores løsninger. Samtidig har vi et vedvarende fokus på IT-sikkerhed, som fylder stadigt mere og mere i vores dagligdag.

Vi forventer, at du besidder flere af følgende faglige kompetencer:

 • Er uddannet IT fag-/datatekniker eller har relevant netværkserfaring fra tidligere ansættelser
 • Erfaring med Aruba, HP og Comware
 • Erfaring med central administration af et controllerbaseret trådløst netværk
 • Erfaring med konfigurering af switch/router/wireless controllere via CLI
 • Erfaring med CX, Clearpass, Solarwinds og Infoblox er en fordel
 • Kendskab til Ekahau Wireless design
 • Højt fagligt engagement og gode samarbejdsevner
 • Er fortrolig med ITIL og at arbejde i en ITSM-organisation

Om dig

Som person har du gode analytiske evner og kan tænke stort, men også være koncentreret om specifikke ting. Du er ansvarlig, faglig stærk og giver gerne din mening til kende, så vi får leveret de bedste løsninger.

Vi forestiller os, at du har et godt humør, gå-på mod og en god situationsfornemmelse. Du evner at reagere hurtigt, prioritere og bevare overblikket i en til tider meget hektisk arbejdsdag. En del af dit arbejde foregår ude blandt brugerne, så et godt servicegen og evne til samarbejde er en nødvendighed. Ligeledes skal du beherske dansk i skrift og tale, så der er en effektiv kommunikation med brugerne.

Vi har faste servicevinduer hver uge samt perioder uden for normal arbejdstid, hvor det forventes at du er fleksibel.

Hvem er vi?

Netværk er sammen med vores Core Services og Security Operations Center en del af Drift. Vi er mange engagerede medarbejdere med høj specialistviden og varetager, sammen med vores server teams, driften af regionens netværk, datacentre, serverpark, Storage-/backupløsninger, overvågning samt klienter, telefoni m.m. Alt fra hardware til og med OS lag. Teamet består af en teamleder, 9 driftsteknikere (specialister i netværk og firewall) og en elev. Vi drifter netværket for regionens sygehuse og institutioner fordelt på Vest-, Midt, og Sydsjælland samt øerne. Teamet hører hjemme i Ringsted, men meget af din tid vil du være på andre lokationer.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 380 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv senest 20. juni 2021.

Ansættelse pr. 01.08.2021 eller efter aftale.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, så er du velkommen til at kontakte Teamleder Hanskristian Kaizensted, tlf.: 61 92 23 94 eller funktionschef Kenneth Mogensen, tlf.: 20 86 95 93.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 1. juni 2021

Arbejdssted

Location Ringsted