Java-udvikler

Kan du lave velstruktureret Java-kode, overskue sammenhængene i et større ERP-system og få det hele til at spille sammen med en Oracle SQL Database? Så er du måske den person, vi søger til Pharma Nords webafdeling i Vejle, hvor du vil komme til at arbejde med videreudvikling af vores ERP-system og e-handelsplatform, der er udrullet i over 20 lande.

Om stillingen

Du kommer til at spille en vigtig rolle i videreudvikling af Pharma Nords online-strategi, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med fejlrettelser i eksisterende kode, med design og kodning af nye moduler fra grunden samt supportere kolleger i afdelingen. Vi arbejder med Linux som platform for primært open-source- og egenudviklet software.

Du bliver en del i Pharma Nords webteam, som består af 11 medarbejdere, der står for alt fra både front- og back-end programmering til tekster, grafik og de daglige opdateringer af hjemmesider. Vi har en god og uformel omgangstone med korte beslutningsveje.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har godt styr på objektorienteret kodning i Java og også har erfaring med SQL-baserede databaser. Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til Linux som driftsmiljø eller har erfaring med Eclipse, Oracle, Tomcat eller JSP.

Om du er nyuddannet, selvlært eller har flere års erfaring i Java-programmering er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du er opdateret på de vigtigste af de teknologier, vi arbejder med, og kan arbejde selvstændigt med problemløsning, samtidigt med at du indgår konstruktivt i et team.

Vi tilbyder

  • Et job i en dynamisk, international virksomhed med et godt og positivt arbejdsmiljø.
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder med mulighed for tværfagligt samarbejde.
  • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger.
  • Mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.
  • Lækker frugt- og frokostordning.
  • Sundhedsforsikring.

Ansøgning og kontaktoplysninger

Ansøgning og CV sendes senest den 16. august til web-job@pharmanord.com. Husk at skrive "Java-udvikler" i emnefeltet. Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte eCommerce Manager Jacob Pedersen på tlf. 7585 7400.
Tiltrædelse snarest.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.

Gem job

Pharma Nord
Publiceret: 23. juli 2021

Arbejdssted

Location Vejle

Job hos virksomheden