Teknisk stærk sy­ste­mansvar­lig der kan bidrage til den videre udvikling af sty­rel­sens it-sy­stem­por­te­føl­je


Er du teknisk stærk inden for systemudvikling særligt IWMS, og har du erfaring med at omsætte forretningsbehov til krav samt test management, så er denne stilling måske noget for dig.

Bygningsstyrelsens it-team søger en it-systemansvarlig, der kan bidrage til den videre udvikling af vores it-systemportefølje. Vi tilbyder dig en faglig spændende stilling, hvor du i høj grad får mulighed for at præge din opgaveportefølje. Én af dine vigtigste opgaver bliver at bidrage til videreudviklingen og til dels også driften af vores IWMS-system, Atrium. Du vil gøre dette i tæt samarbejde med dine fagligt skarpe kollegaer i it-teamet samt dygtige samarbejdspartnere i og uden for organisationen.

I stillingen vil du få ansvar for, at:

  • Drive videreudviklingen af styrelsens it-moduler inden for lejestyring og facility management i vores IWMS-system og være primær kontakt for disse, herunder varetage dialogen med vores organisation omkring it-systemunderstøttelsen.
  • Bidrage til kompleks rettighedsstyring og sikring af IT-sikkerheden i vores IWMS-system.
  • Kravspecificere udviklingsønsker, oftest i samarbejde med organisationens brugere, og gennemføre test af leverancer til lejestyrings- og facility management-områderne.
  • Koordinere tværgående testforløb og udføre test management, når opdateringer og udviklingsønsker til IWMS-systemet skal rulles ud.

Derudover vil du på lige fod med dine kollegaer skulle bidrage til teamets øvrige opgaveløsning og udviklingsprojekter.

Profil og kompetencer

Vi søger en profil med en kandidatuddannelse inden for software for eksempel en cand.it., en civilingeniøruddannelse i Software Engineering eller lignende og ser gerne, at du er certificeret i ITIL. Vi forventer desuden, at du har mindst 2 års relevant erhvervserfaring, som gør dig i stand til at bruge din faglige viden til at indgå i dialog med leverandører og samarbejdspartnere. Derudover vil kendskab til ejendomsadministration og facility management være en klar fordel.

For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du er motiveret til at sætte dig ind i både den forretningsmæssige og løsningsmæssige anvendelse af vores data- og it-portefølje, og du skal kunne udfordre og oversætte organisationens behov for it-systemunderstøttelse. Derudover er det vigtigt, at du:

  • Kan tage ansvar for mindre projekter og komplekse opgaver og nå i mål med disse inden for aftalte deadlines.
  • Arbejder kontinuerligt på at opnå de bedste løsninger for organisationen.
  • Er åben i dialogen med dine samarbejdspartnere samtidig med, at du har dine faglige begrundelser på plads.

Du bliver en del af IT- og Digitaliseringsteamet

Stillingen er placeret i styrelsens Center for økonomi og it. Din nærmeste leder er IT-chefen, og du får i teamet 10 kollegaer, som tilsammen udvikler og drifter Bygningsstyrelsens fagsystemer og services samt yder it-support. I teamet støtter vi op om hinandens arbejde og tager ansvar for arbejdsopgaverne. Vi udvikler os gennem en åben og uformel dialog samt ideudveksling. Din professionelle udvikling er vigtig for os, og derfor ønsker vi at bidrage til, at du løbende kan styrke dine kompetencer.  

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Overenskomst mellem staten og Akademikernes Centralorganisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København V. 

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i forskellige zoner, der hver på sin vis understøtter de forskellige arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. På samme måde ser vi hjemmet som endnu en mulig arbejdszone, som kan benyttes til de opgaver, der bedst løses her. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen.

Søg jobbet

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte IT-chef Ann Christine List tlf. 4170 1327 eller på mail ancli@bygst.dk.

Send os din ansøgning, CV og eksamensbeviser via "Søg jobbet her" senest den 20. juni 2021. Vi holder løbende samtaler, og 2. samtalen vil tage udgangspunkt i en faglig opgave. Vi forventer tiltrædelse senest d. 1. september 2021.  

Du kan læse mere om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads her.


Bygningsstyrelsen er statens største ejendomsvirksomhed og bygherre. Vi leverer arbejdspladser til statslige institutioner og fysiske rammer til universiteter. Mangfoldighed er et aktiv, som vi bruger i vores hverdag for at løse vores opgaver. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, etnicitet eller religion til at søge.

Gem job

Bygningsstyrelsen
Publiceret: 1. juni 2021

Arbejdssted

Location København