Fre­elan­ce­un­der­vi­se­re til vores efter- og vi­de­reud­dan­nel­se af er­hvervs­li­vet


Erhvervsakademi Aarhus har vækst inden for kurser og uddannelser til erhvervslivet. Derfor søger vi dygtige freelance-undervisere til vores efter- og videreuddannelser inden for:

  • It og softwareudvikling, som f.eks. programmering og udvikling, Internet of Things og it-sikkerhed. 
  • Merkantile salgs- og markedsføringsuddannelser, som fx inden for e-handel
  • Bæredygtighed, som fx bæredygtig forretningsforståelse

Jobstart er snarest muligt eller 1. august 2021. 

Om jobbet 

Som freelanceunderviser vil du være tilknyttet vores efter- og videreuddannelsesafdeling og skal undervise inden for udvalgte fagområder, der matcher din erfaring og profil.

Du bliver en del af et inspirerende team af kolleger, som arbejder for at levere den bedste undervisning til vores kunder og studerende. Som en del af det at være freelanceunderviser på Erhvervsakademi Aarhus skal du gennemgå et introforløb, hvor du bliver introduceret til akademiets pædagogik og relationer til erhvervsliv og kunder.

De studerende kan du møde på forløb, der både foregår på erhvervsakademiet eller ude hos kunderne. Undervisningen kan foregå enten om dagen eller om aftenen.

Du planlægger undervisningsforløbet i samarbejde med dit faglige team og vores markedsafdeling og omsætter det selvstændigt i din daglige undervisning. 
Vi har en uformel omgangstone, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. På akademiet måler vi jævnligt medarbejdertilfredsheden, og der har vi konsekvent en høj arbejdsglæde. Vores kultur er præget af handling, og vi møder nye kolleger med nysgerrighed. 

Dine kompetencer 

  • Du er en inspirerende underviser 
  • Du er fagligt dygtig og begejstret for dit fagområde og i stand til at give din begejstring videre 
  • Du har erfaring og et godt netværk fra erhvervslivet, som du kan drage ind i undervisningen 
  • Du har en relevant uddannelse der som udgangspunkt er på kandidat/masterniveau eller tilsvarende

Ansættelse 

Der er tale om freelance-stillinger, hvor du bliver ansat til løsning af afgrænsede undervisningsopgaver (fx et eller flere hold med 4 eller 8 undervisningsgange, plus eksamen) og aflønnes pr. opgave.

Yderligere oplysninger 

Læs mere om vores efter- og videreuddannelser på www.eaaa.dk. Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Jørgen Beck på tlf. 7228 6101 eller mail jb@eaaa.dk  

Skriv i din ansøgning, hvilke områder du har ekspertise i. Vi afholder samtaler med relevante ansøgere løbende.

Ansøgningsfrist: 03-07-2021.


Vi er et af landets største erhvervsakademier med 5.200 fuldtidsstuderende, heraf 500 internationale, samt 4.900 deltidsstuderende og 400 ansatte. Vi udbyder videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau, ligesom vi har kurser og efteruddannelser på akademi- og diplomniveau til alle, der vil stå stærkere i deres job. Vi uddanner inden for automation, finans, laboratorie- og fødevareteknologi, innovation, it, jordbrug, ledelse, HR, markedsføring, miljø, salg, service og web. Alle uddannelser kombinerer teori og praksis, og vi prioriterer undervisning på små hold, virkelighedsnære cases og praktik i samarbejde med erhvervslivet, som vi også laver forsknings- og innovationsprojekter sammen med. Kulturen på vores arbejdsplads er uformel, handlingsorienteret og humoristisk med uddelegeret ansvar, og i arbejdsglæde ligger vi blandt de øverste i landet inden for uddannelsessektoren.

Gem job

Erhvervsakademi Aarhus
Publiceret: 1. juni 2021

Arbejdssted

Location Viby