Group IT-me­d­ar­bej­der til drift og udvikling af IT-in­fra­struk­tur


Er du klar til at gå en spændende fremtid i møde der kræver selvstændighed, initiativ, gode kommunikative evner og en passion for IT-drift, -udvikling og -support?

”Vores mål i Group IT er at finde problemer, før vores brugere opdager dem”, fortæller din kommende leder, Bo B. Jørgensen.

Sæt retningen for IT hos P. Lindberg

Som Group IT-medarbejder går du en spændende og selvstændig hverdag i møde, hvor det er dig, der som udgangspunkt sikrer best practice og håndterer alt support for dine knap 100 kolleger i Norge, Sverige, Tyskland og på hovedkontoret i Danmark.

Du sikrer en høj driftssikkerhed og håndterer konfiguration, opsætning og vedligeholdelse af systemer, herunder pc, telefoni, printere, servere og AV-udstyr med mere. Du drifter og udviklinger med stort fokus på Azure, AD, Intune, Microsoft 365, Sharepoint og Windows 10.

”Vi har enorm mange spændende digitaliseringsprojekter i pipeline”, fortsætter Bo.

I tæt samarbejde med din leder sætter I retningen for IT hos P. Lindberg, I optimerer værktøjer og processer og udvikler løbende. I indgår ligeledes i tværgående projekter i forbindelse med digitalisering af virksomhedens processer og systemer.

Din passion for IT-drift og dine analytiske evner skaber din succes

  • Du har en relevant IT-uddannelse eller tilsvarende praktisk erfaring med IT-drift og -support af brugere.
  • Du har flere års erfaring med Microsoft-platforme, server 2019, Azure, Microsoft 365 og SharePoint og med opsætning af GPO’er.
  • Du har gode dansk- og engelskkundskaber i både skrift og tale. Erfaring med de skandinaviske sprog vil være en fordel.
  • Det vil desuden være en fordel, hvis du har kendskab til ERP-systemet Aspect4.

Du har stærke analytiske evner, som du gør stor brug af, når du håndterer IT-drift og udvikling. Du brænder for at hjælpe andre og du ved at mødet med så mange forskellige mennesker kræver gode kommunikative evner. Du nyder at møde faglige udfordringer og du drives af at finde løsninger, derfor har du en nysgerrig og positiv tilgang til din opgave som Group IT-medarbejder. Da vi forventer at du driver support-opgaven, er det helt naturligt for dig professionelt og ansvarligt at tage hånd om opgaver, store såvel som små. Du sætter pris på og opsøger gerne muligheden for at kunne præge egne arbejdsopgaver. Du er klar til at udvikle dig fagligt, hvis opgaven kræver det.

Bliv en del af et engageret team

Hos P. Lindberg får du mulighed for at arbejde i en virksomhed, hvor en spade faktisk er en spade. Hvor dine kompetencer kommer i spil og hvor du møder stor ekspertise og erfaring blandt dine knap 100 kollegaer. Derfor går du aldrig forgæves hvis du søger viden, energi eller bare et godt grin.

Får du en god idé, er den altid velkommen hos din leder eller direktør og den eneste risiko du løber er, at skulle føre ideen ud i livet med det samme. På den måde kommer du til en virksomhed med korte beslutningsprocesser og hvor du bliver en del af den fortsatte udvikling og succes.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Group IT-medarbejder? Så kontakt IT- og indkøbschef Bo Jørgensen på 7696 2328.

Stillingen har tiltrædelse hurtigst muligt, så vi inviterer løbende til samtale - søg allerede i dag!

Vi glæder os til at høre fra dig.


P. Lindberg er en privatejet økonomisk solid handelsvirksomhed med hovedkontoret beliggende i Vejen, med salgsselskaber i Sverige, Norge og Tyskland foruden i Danmark. Virksomheden udbyder et stort produktprogram på mere end 15.000 produkter, som sælges direkte gennem online- og telefonsalg til mere end 100.000 slutbrugere.

P. Lindbergs succes bygger på en kompetent medarbejderstab, et stærkt købmandskab på alle niveauer, stort kundefokus og et bredt produktprogram. Virksomheden er præget af en åben og ærlig kultur blandt 100 dygtige kollegaer, og sætter trivsel på dagsordenen hver dag. Således møder du en virksomhed der i tæt samarbejde med medarbejderne løbende udvikler, definerer og arbejder med god arbejdslyst og trivsel både via en sund kantineordning, en røgfri arbejdsplads, muligheder for massage, og omgivelser der indbyder til en uformel snak med kollegaer.

Med en vækstorienteret DNA er P. Lindberg i en spændende udvikling med fokus på at udvikle og effektivisere virksomheden.

Gem job

P. Lindberg
Publiceret: 2. juni 2021

Arbejdssted

Location Vejen