En­heds­le­der til it-drift


Vil du være med til at opretholde sikker og stabil drift til over 4.000 brugere i Kriminalforsorgen? Kan du bidrage til, at vi udvikler os som it-organisation og får skabt de bedste, digitale rammer for vores kerneforretning?

Til en nyoprettet stilling i CID, søger vi en dygtig enhedsleder til at varetage vores it-drift. Du vil, i samarbejde med ledelsen i ITS, være med til at vedligeholde og udbygge en solid drift af vores infrastruktur og systemer. Du vil få et stort selvstændigt ansvar i opgaven og du skal stå for løbende rapportering både eksternt og internt. Der lægges vægt på en høj grad af struktur og orden i arbejdet, samt at du er i stand til at eksekvere – Der er ligeledes et stort potentiale i automatisering af flere arbejdsgange og processer. Du vil få ansvar for ca. 12 medarbejdere og en lille håndfuld konsulenter. 

Hvem er du?

 • Du har en baggrund som datalog, ingeniør, Cand. IT eller lignende
 • Du har minimum 5 års erfaring med drift og support 
 • Du har muligvis været leder tidligere
 • Er en god personaleleder
 • Forstår at arbejde i en politisk styret organisation
 • Kunne arbejde efter og med processer og politikker
 • Du har gerne erfaring med både GDPR og retshåndhævelsesloven

Opgaver:

 • Indgå i den samlede daglige ledelse af IT-service
 • Sikre god stabil og sikker drift
 • Sikre gennemførsel af løbende vedligehold og opdatering af infrastruktur ud fra årshjul
 • Gennemføre disaster/recovery-øvelser
 • Indgå med ressourcer i diverse projekter
 • Sikre idriftsættelser på en sikker og transparent måde
 • Sikre høj oppetid
 • I samarbejde med interessenter og medarbejdere gennemføre servicevinduer
 • Varetage 3rd line support
 • indgå i vagtordning

Vi tilbyder

Vi tilbyder et rigtigt spændende job med en bred vifte af opgaver og projekter i en organisation i rivende udvikling med masser af dygtige og engagerede kollegaer. Du kommer med på en digital transformationsrejse, hvor vi skal opbygge en fagligt stærk it-organisation, der i tæt dialog med forretningen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af Kriminalforsorgens virksomhed. 
Vi lægger vægt på, at vi gode hver for sig, men det er sammen, vi er bedst. Og selvom vi oftest har travlt og ikke altid kan forudse, hvordan en dag forløber, så stræber vi efter, at vores kompetencer vedligeholdes og udvikles.

Som enhedsleder får du en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og af og til akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. 

Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede og kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden, og hjælper hinanden, til vi i fælleskab er i mål med opgaven. 

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på en attraktiv adresse midt i København, på det skønne Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Om os

Stillingen er placeret i It Service, som er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af fire centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 70 medarbejdere, der arbejder med drift, support, udviklingsprojekter, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligeholdelse.
It Service består af en fagchef, to enhedsledere og ca. 30 medarbejdere. It Service har ansvaret for drift, infrastruktur, vedligeholdelse, teknisk support af it-systemerne og brugeradministration. Du vil skulle samarbejde med kolleger både vedr. driftsopgaver og diverse projekter på tværs af centret og resten af Kriminalforsorgen. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. 

Ansættelsesområdet er Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K. 

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til fagchef Henning Thomsen på telefon 72 55 94 50, e-post: henning.thomsen@krfo.dk 

Ansøgning 

Stillingen søges elektronisk via knappen ”Søg jobbet her”. 

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest tirsdag d. 15. juni 2021.


Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Kriminalforsorgen begrænser kriminalitet og skaber tryghed i samfundet. Det har vi tilfælles med politiet, anklagemyndigheden og domstolene, som er de andre myndigheder i straffesagskæden. Vi sikrer, at domstolenes domme bliver fuldbyrdet. Det er både frihedsstraffe, som afsones i fængsler og arrester eller med fodlænke, og tilsyn i forbindelse med betingede domme, herunder samfundstjeneste. Vi fører også tilsyn med prøveløsladte. Straf bliver gennemført med den nødvendige kontrol og sikkerhed, men også med støtte og motivation, så de dømte ikke falder tilbage til kriminalitet. Kriminalforsorgen består af et direktorat og fire områder og beskæftiger ca. 4300 medarbejdere. Lidt over halvdelen er fængselsbetjente.

Gem job

Kriminalforsorgen
Publiceret: 2. juni 2021

Arbejdssted

Location København