Er du vores nye CRM-konsulent?

Er du konsulenten, der giver kunden den bedste kundeoplevelse og løsning? Vil du være med til at sætte standarden for implementering af kundesystemer? Og kunne du tænke dig at have mulighed for at få stor indflydelse på nye tekniske løsninger baseret på kundens situation og systemer? Vi søger to konsulenter, og måske er du en af dem? 

Ansvar fra første dag, og en grundig oplæring 

Hos os får du ansvar fra første dag. Selvom du ingen CRM-erfaring har, så skal vi nok lære dig op. Måske kommer du direkte fra uddannelse. Vi sørger for den oplæring der skal til, og du vil få større projekter i takt med din udvikling.  

Hvis du har en Team Lead i maven og et par års erhvervserfaring, kan det være et naturligt next step, men mulighederne er mange hos os.

I webCRM kommer du til at arbejde med en bred vifte af kunder, og du får herigennem stiftet bekendtskab med mange brancher og persontyper. Vi har et enkelt produkt, men løsningerne er lige så forskellige som vores kunder. Der er behov for dig, der formår at udtænke de helt rette løsninger ud fra kundernes behov. Du lytter, du rådgiver, og du implementerer. 

Du har mange berøringsflader med dine øvrige kolleager i webCRM. Du vil kunne bistå som ”eksperten” på salgsmøder, og er også bindeleddet mellem kunden og vores IT-afdeling når der skal udvikles til kundernes løsning. Du er en del af hele kunderejsen, og derfor er din rolle afgørende for at vores kunder får succes med deres CRM. 

Din dagligdag vil bestå af en god blanding af fysiske møder, workshops og undervisning med vores kunder, samt en lige så stor del bag computeren på kontoret, hvor du løser opgaver for kunderne.

Det bedste fra to verdener hvor vi prioriteter work-life balance 

Selvom du har din dagligdag på vores kontor i København eller Fredericia, vil du udover at få 20 webCRM-kolleager, blive en del af Efficy Group der tæller mere end 300 kollegaer fordelt over det meste af Europa. Efficy Group har en ambition om at blive Europas førende CRM-udbyder – og vi er godt på vej. Fælles for vores virksomheder er, at vi vil give kunderne en enkel og effektiv CRM-løsning, og at det er i vores DNA at passe på vores medarbejdere. 

Bliv en del af et uhøjtideligt team med høj faglig ekspertise 

Salget af vores webCRM-system går forrygende, og vi mangler flere hænder og ører til at hjælpe vores mange kunder i hele kongeriget. Det er her du kommer ind i billedet. Du skal desuden være forberedt på at du kan blive udsat for skønsang, pausegymnastik, dårlige jokes, sjove arrangementer såsom curling, at lave smørrebrød, indespærring i escape rooms og meget mere, men også et højt niveau af faglig sparring.

Har du fået blod på tanden, så kan du glæde dig til at: 

 • Udarbejde og implementere alsidige webCRM-løsninger til de enkelte kunder (med tiden også i Efficy-løsninger) 
 • Deltage i og styre kundemøder i hele landet 
 • Vejlede og optimere kunders arbejdsproces 
 • Du får adgang til maskinrummet i vores kunders forretning, og er med til at sikre vores kunder får succes med deres CRM.  
 • Vejlede kollegaerne fra vores supportfunktion 
 • Få grundig oplæring så du er klædt godt på til at møde vores kunder

Hvem er du?

 • Du evner at formidle din tekniske viden i et sprog, der spænder vidt og rammer både den ikke-tekniske sælger og den skarpe IT-superbruger.  
 • Du er udadvendt, og du får ikke svedige håndflader ved tanken om at skulle møde kunderne ansigt-til-ansigt eller at stå foran en flok direktører eller gruppe mennesker med forskellige forretningsmæssige baggrunde.  
 • Vi forestiller os at du har gennemført en kandidatuddannelse, eller måske har du en bachelor og et par års relevant erhverserfaring
 • har gennemført en bacheloruddannelse - i alt fra sociologi til informationsvidenskab.
 • Du har måske haft et par års erfaring, og måske endda i en IT-virksomhed
 • Du har kendskab til det at arbejde projekt- og løsningorienteret i teams, og sidst men ikke mindst har du let ved at sætte dig ind i systemer og tillære dig ny viden.  
 • Det er et krav, at du taler og skriver flydende dansk og engelsk 

Vi afholder samtaler løbende, og stillingen er til besættelse hurtigst muligt. 
For spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-ansvarlig, Maja Gierringe. 

Vi modtager gerne dit CV på engelsk.

Gem job

webCRM A/S
Publiceret: 2. juni 2021

Arbejdssted

Location København Ø eller Fredericia