Teknisk tester


”Sammen gør vi forsikring overflødig” er LB Forsikrings (nye) purpose – bl.a. i erkendelse af, at det egentlig aldrig har været vores formål at sælge forsikringer, men derimod at sikre vores medlemmer. Og vi mener, at vi på baggrund af nye banebrydende teknologier, data, spændende samarbejder med eksterne partnere og gode idéer i fællesskab med vores medlemmer i fremtiden kan forhindre, at skaderne overhovedet sker. Og som medlemsejet virksomhed tror vi på, at vi har det bedste fundament for at gøre vores purpose til virkelighed.

Som teknisk tester hos LB Forsikring bliver du del af en virksomhed, som har et stærkt værdisæt, der bygger på fællesskab og åbenhed. Vi tilbyder opgaver og projekter, der optimerer og digitaliserer vores forretning, og her har du mulighed for at tage ansvar og bruge din faglighed og energi til at føre os ind i en fremtid, hvor vores medlemmer stiller andre og markant større krav til os som forsikringsfællesskab.

Teknisk tester med fokus på integrationer og automatisering, der skal være med til at sikre høj kvalitet på vores medlemsvendte løsninger

Vi har udskiftet vores kernesystemer, herunder de medlemsvendte løsninger (websites og medlemsportalen), og for at øge kapaciteten på testområdet søger vi en teknisk tester, der får ansvaret for at udvikle og eksekvere automatiske End-to-End tests (Cypress / JavaScript) samt API Test (C#) mod vores medlemsvendte webløsninger.

Stillingen er nyoprettet, og du bliver en del af Digital Solutions, som har ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores websites og medlemsportalen. Udviklingen af løsningerne sker i tæt samarbejde med forretningen.

Vi er organiseret i agile teams med 7–8 dygtige engagerede kolleger i hvert team. Samarbejde i og på tværs af teams vægtes højt, og det er en fordel, hvis du trives i et miljø, hvor tingene ikke står stille. Du kommer til at arbejde tæt sammen med både udviklere og product owners i udviklingen af de automatiserede tests.

Du bliver ansvarlig for at planlægge, designe, implementere, eksekvere og vedligeholde de automatiserede test, der løbende udvikles i samarbejde med resten af teamet.

Dine ansvarsområder bliver desuden at:

  • sikre testbarheden i user stories
  • opbygge, vedligeholde og sikre overblik over test suiter
  • monitorere og dokumentere testresultater
  • rapportere og verificere defects

Erfaren teknisk tester med fokus på automatisering

For at komme i betragtning til stillingen ser vi gerne, at du er ISTQB Foundation certificeret kombineret med 3-5 års erfaring som teknisk tester og/eller agil tester. Vi forventer derudover, at du har erfaring med agile metoder og med automatiseringsværtøjer, gerne Cypress, men det er ikke et krav, at det er netop dette værktøj, du har benyttet tidligere.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra forsikringsbranchen og med test af integrationer til komplekse kernesystemer. Det er desuden en fordel, hvis du har en udviklerbaggrund og har erfaring med andre værktøjer som eksempelvis C#.

Som person har du en analytisk, detaljeorienteret og struktureret tilgang til dit arbejde, og du evner selvstændigt at koordinere og tage styringen samt at finde løsninger på udfordringer. Du er forandringsparat, og du formår at bevare roen og overblikket, når tingene til tider går stærkt. Endelig er du kendetegnet ved at være imødekommende, teamorienteret og kommunikativ stærk.

Medlemsejet virksomhed med rigtig godt omdømme

LB Forsikring er Danmarks 3. største privatforsikringsselskab, og vi er samtidig medlemsejede, hvilket præger alt vi gør. Vi har meget høj loyalitet og tilfredshed blandt vores medlemmer samt et virkelig godt omdømme – både som virksomhed og arbejdsplads.

Vi bor i et topmoderniseret domicil på Amerika Plads på Østerbro, mellem Østerport og Nordhavn tæt på tog og metro og anden offentlig transport.

Send os din ansøgning eller ring, hvis du vil vide mere

Hvis du synes, jobbet lyder spændende og ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte chef for Agile Forretningsløsninger/Digital Solutions Lone Mariboe på tlf. 24 88 04 32 eller HR Konsulent Anne Marie Floor Kogsbøll på tlf. 31 42 35 58. Vi gør opmærksom på, at der anvendes test som del af rekrutteringsprocessen.

Frist: 13-06-2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

LB Forsikring
Publiceret: 3. juni 2021

Arbejdssted

Location København