Autorola - Java-udvikler


Om jobbet

Som systemudvikler bliver du en del af et Agile-team, der udvikler en teknisk kompleks platform. Sammen med teamet har du fokus på alle aspekter af softwareudvikling; fra design og programmering til test og udrulning.

Din dagligdag vil typisk bestå af:

  • Udvikling af web-applikationer; der typisk er orienteret mod tilgængelighed, kapacitet, IT-sikkerhed og kontinuerlig drift
  • Samarbejde med chefudvikleren om løsningsdesign og andre aspekter af softwareudviklingsprocessen
  • Projektorienteret arbejde; hvor du normalvis er på ét projekt af gangen og typisk arbejder sammen med en mere erfaren kollega.

Om dig  

Du udvikler i Java som det naturligste i verden og har solid erfaring med Spring frameworks. Du er knivskarp, og du formår at fordybe dig i at løse komplekse opgaver, og med din erfaring inden for agil softwareudvikling ser du frem til at træde ind i et team af dygtige udviklere. 

Som person er du hjælpsom og god til at sparre med dine dygtige kollegaer.

Læs mere

Tech Stack:

Spring Framework, Hibernate, Jenkins, Maven, SQL, Tomcat, AWS, m.m.  

Udviklingsafdelingen

Du indgår i en udviklingsafdeling på ca. 18 udviklere. Du vil i det daglige arbejde tæt sammen med Chefudvikleren for den gruppe, du arbejder i. Chefudvikleren vil sikre, at du bliver opgraderet med evt. manglende færdigheder, og Chefudvikleren vil hjælpe dig med løsningsdesign m.m.

I Autorola er der ikke langt fra beslutning til handling, og du vil opleve en stor frihedsgrad i forhold til, hvordan du løser dine opgaver. Oven i hatten får du et godt arbejdsmiljø og en god balance mellem arbejde og fritid. 

Du kan få et indblik i Autorolas hverdag her

Hiring process

Du er tech-specialisten og vores vigtigste partner. En rekrutteringsproces hos Kold+Partners skal være hurtig, engagerende, transparent samt udbytterig og måske endda sjov.

Læs mere her

Kontaktoplysninger

Valdemar Jørgensen, Recruiter
Valdemar@koldpartners.com
+45 42227268  

og

Jens Kristian Friis, Recruiter
Jens@koldpartners.com
+45  29260221  


Om Autorola

Autorolas softwareteams er fordelt på 3 produktlinjer: en webbaseret bilauktion der anvendes globalt, et workflow management-system til flådeejere samt et system til vurdering af markedspris for en brugt bil.

Autorola er en veletableret virksomhed men har stadig en stærk iværksætterånd, som går hånd i hånd med en god og afslappet atmosfære.

Læs mere

Gem job

Kold+Partners
Publiceret: 4. juni 2021

Arbejdssted

Location Odense