Erfaren TIA-udvikler


Vil du være med til at løfte en af Danmarks største forsikringsplatforme til næste niveau?

Har du solid TIA-erfaring, og kunne du tænke dig et job, hvor du får de bedste muligheder for at bringe al din viden i spil, få masser af indflydelse og ikke mindst udvikle dine egne kompetencer undervejs, så er det lige her.

I Alm. Brand har vi sat en ny og meget ambitiøs kurs med digitalt salg og partnerskaber som helt centralt element. Vores forsikringsprodukter skal kunne sælges og formidles på flere digitale platforme og af partnere som fx VWSF (Audi, VW, Porsche m.fl.) og Sydbank – fuldt integreret i deres digitale platforme. Her er vores TIA-baserede Forsikringsplatform det helt afgørende omdrejningspunkt, og det er derfor, vi har brug for dig og din bredt funderede viden på tværs af TIA og PL/SQL.

Stort ansvar omkring TIA- og PL/SQL-kodning i tværfaglige agile Squads

Dit overordnede mål er at hjælpe med at løfte vores TIA-platform til næste niveau, hvor blandt andet nyudviklede micro services og API’er skal muliggøre digitalt salg og partnerskabssalg. Som erfaren TIA-udvikler driver du som en del af et autonomt agilt team nye initiativer hele vejen frem til løsningerne er implementeret.

Vi var en af de første til at implementere TIA, og i dag er vores Forsikringsplatform blandt de største i Danmark. Der er masser af rigtig gode elementer, og der er masser af spændende ting, vi skal tage til det næste niveau. Du kommer til at udfolde dine evner i tværfaglige agile squads, der udvikler i 14-dages sprints. Dit arbejde omfatter:

 • At drive nye initiativer sammen med dit squad fra første idé frem til endelig implementering
 • PL/SQL-udvikling i TIA
 • Videreudvikling af TIA’s REST-API’er og andre integrationer, fx til Scalepoint
 • Udvikling af servicelag omkring TIA, typisk i Java i samarbejde med vores dygtige integrationsudviklere
 • Deltagelse i brainstorms og beslutninger omkring løsninger på platformen
 • Bidrag til vores fortsatte bevægelse mod et DevOps setup inklusive driftsautomatisering, automatiseret test, vidensdeling m.m.

Vores tværfaglige Squads består typisk af en Product Owner, Scrum Master, Forretningsspecialist, Forretningsudvikler, Tester samt udviklere fra vores forskellige platforme (CRM/Salesforce, integration, Forsikring/TIA m.fl.). Nøgleordet er tillid. Vi tror således fuldt og fast på, at de enkelte Squads er de bedste til at komme op med løsninger, der får teknologi og forretning til at gå op i en højere enhed. Stort ansvar går hånd i hånd med stor indflydelse og personligt impact.

Holdspiller med solid TIA-erfaring og evne for at arbejde bredt

Vi leder efter en erfaren udvikler, der kan bringe sin erfaring med TIA, PL/SQL, micro services og API’er i spil i forskellige squads og derigennem bidrage til udviklingen af fremtidens Forsikringsplatform. Du kan lide at skabe resultater som del af et hold, hvor sparring og videndeling af afgørende. Da vi er i transformation, skal du trives i et miljø med mange forandringer – vi kender ikke vejen, så vi tilpasser løbende i takt med, at vi bliver klogere.

Som erfaren udvikler ved du også, hvornår en løsning er god nok til formålet, og du kan således sige stop og komme videre, så vi ikke spilder tiden på detaljer, der reelt ikke gør en positiv forskel. I den sammenhæng kan du udfordre dit squad og forretningen, hvis en idé kræver unødig megen udviklingstid ift. værdien af løsningen. Det kræver gode kommunikationsevner og herunder evnen til at forklare svært teknisk stof til folk uden din egen ekspertise. Derudover rummer dit CV:

 • Solid software-udviklingserfaring og herunder flere års erfaring med TIA
 • Erfaring på tværs af udvikling og konfiguration, herunder PL/SQL-udvikling
 • Erfaring med DevOps, automatiseret test og processer omkring releases og deployment
 • Erfaring med, kendskab til og/eller ønske om at lære mere om TIA REST og API’er/integrationer
 • Erfaring med, kendskab til og/eller ønske om at lære mere om Java-udvikling – backend micro service erfaring er et plus, men ikke et krav

Forsikringsteknologi – din nye afdeling

Du får godt 20 gode kolleger på Alm. Brands hovedkontor på Midtermolen nær Østerport Station og Langelinie. Vi er TIA- og Java-udviklere, Product Owners, Business Analysts, Testere og en Release Manager. Mange af os er meget erfarne ikke mindst inden for TIA. Vi deler et fokus på høj kvalitet og en stor lyst til at skabe den bedst tænkelige platform for fremtiden. Vores miljø er åbent og imødekommende med plads til at være sig selv.

Ansøgning og kontakt

Er du vores nye kollega, så send os senest den 18. juni din ansøgning med CV. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Hvis du vil vide mere om jobbet, inden du søger, er du meget velkommen til at kontakte Troels Agergaard Jacobsen, Udviklingschef for Forsikringsteknologi på 2925 2983 eller abtrag@almbrand.dk. Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt. 

Alm. Brand A/S er en dansk, finansiel koncern bestående af et børsnoteret holdingselskab, hvorunder der er en række datterselskaber. Koncernen driver virksomhed indenfor skadesforsikring, bankvirksomhed samt liv- og pensionsforsikring, ligesom der drives investeringsvirksomhed som led i den primære driftsaktivitet.

Arbejdsglæde smitter og Alm. Brand Koncernen ønsker stor arbejdsglæde. Stor arbejdsglæde kan omsættes til engagement, motivation og tilfredshed. Vi forventer, at du som medarbejder bidrager positivt til udviklingen af Alm. Brand.

I Alm. Brand har vi samlet bank, forsikring og pension, så kunderne kan få et samlet overblik over deres økonomi. Koncernen har 1600 engagerede medarbejdere, der hver dag bidrager til den høje arbejdsglæde. Vi har en uformel omgangstone, der giver plads til forskellighed. Samtidig arbejder vi ambitiøst og vægter innovation og kreativitet højt. Ca. halvdelen af medarbejderne sidder på hovedkontoret på Midtermolen i København, og i resten af landet tager vi hånd om vores kunder fra 25 kontorer, filialer og rådgivningscentre. Læs mere om os på almbrand.dk/job.

Gem job

Alm. Brand
Publiceret: 3. juni 2021

Arbejdssted

Location København