Service-minded IT Ad­mi­ni­stra­tor


Drift af større IT miljø * Global kundegruppe * IT Projekter

Vi udvider vores IT Operations afdeling og søger derfor en dygtig og service-minded IT Administrator. Vores IT Operations team har ansvaret for al drift og support af vores globale IT miljø. Med reference til vores IT Manager arbejder du ud fra hovedkontoret i Hårslev på Nordfyn. Du bliver en del af et lokalt team på 4 kolleger i Hårslev, og kommer til at arbejde sammen med kolleger og interne kunder i hele verden.

IT Infrastruktur og Projekter

Overordnet er din hovedopgave IT infrastrukturopgaver, deltagelse i IT projekter og implementering af ny hardware og software. Vi servicerer mange forskellige tidszoner i hele verden, så arbejde på forskellige tidspunkter af dagen er et vilkår for jobbet.

Helt konkret er dine opgaver at:

  • Implementering og support af Cloud First Strategy
  • Overvågning og vedligehold af netværk og servere
  • Opgradering, installation og konfigurering af ny hardware og software
  • Implementering af sikkerhedsprotokoller og procedurer
  • Mentoring af IT kolleger og 2. level support

Kundeorienteret IT professionel

Vi forestiller os, at du har en IT faglig uddannelse bag dig, såsom IT datafagtekniker, datamatiker, IT ingeniør eller lignende, kombineret med nogle års relevant erfaring med drift af et større IT miljø. Vi lægger vægt på erfaring med Microsoft infrastrukturløsninger, Microsoft Office 365, Sharepoint Online, Azure, processer omkring IT sikkerhed, Vmware Esxi og Vsphere samt Ciscos Netværk og sikkerhedsprodukter. Har du tillige god basisviden om Enterprise Backup er det ekstra kvalificerende.

Du arbejder ansvarligt, selvstændigt og fleksibelt med dine opgaver. Din kommunikationsform er åben, og du formidler dit budskab på en kompetent og pålidelig facon. Din hjælpsomhed og rummelighed skaber naturligt gode relationer med dine interne kunder, samtidig med at du bevarer roen og overblikket i en hektisk hverdag. Du besidder en god portion sund fornuft og er struktureret og systematisk i din løsning af opgaverne. Engelsk på højt niveau er et krav.

Sæt dit præg på en international markedsleder

Du tilbydes en attraktiv og udviklende stilling med et stort ansvar i en vækstorienteret og global virksomhed, der er teknologisk førende, og hvor vidensdeling er en naturlig del af dagligdagen. Vores kerneværdi er ”Customer Centric”, og vi tror på, at godt humør og en positiv og fleksibel indstilling styrker dialogen med interne kunder.

Læs mere på www.haarslev.com eller kontakt IT Manager Mikkel Smiszek på tlf. 63 83 11 00 for yderligere information. Vi inviterer løbende til samtale, så send os din ansøgning og CV allerede i dag via Apply knappen.

Application deadline: As soon as possible


Haarslev Industries, www.haarslev.com, is a dedicated process technology company, providing powerful solutions for the benefit of the global environment. We supply complete systems and equipment for the processing of animal by-products, domestic waste, sewage sludge, bio fuels and by-products from food and beverage production. Haarslev Group has project and manufacturing sites in Denmark, Spain, Brazil, Germany, Turkey and China, as well as sales- and service locations in Norway, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, India, France and Russia. The Group is one of the leading process technology companies, and has approx. 1.200 employees worldwide.

Gem job

Haarslev Industries A/S
Publiceret: 4. juni 2021

Arbejdssted

Location Søndersø

Job hos virksomheden