It-sup­por­te­lev med sans for service


Er du klar til nye udfordringer og til at få udviklet dine kompetencer?

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Trives du med at lære nyt og have kontakt til mange mennesker hver dag? Så er du måske vores nye it-supportelev. Vi har fokus på at udfordre og løbende udvikle dine kompetencer. Dette sker gennem læring og faglig sparring med kompetente kolleger. 

NEXT It-driftsafdeling har ansvaret for drift og support af et større it-netværk for ca. 7.000 brugere fordelt på skolens 12 adresser i Storkøbenhavn. Du bliver en del af et spændende og dynamisk miljø, der hele tiden udvikler sig, hvilket giver spændende it-faglige udfordringer. Du skal indtræde i et lokalsupport-team og deltage i det daglige arbejde med at løse diverse it-opgaver samt yde god brugersupport.

Profil

For at komme i betragtning til stillingen, er det det en forudsætning, at du har gennemført grundforløbet på it-supportuddannelsen.

Vi forventer, at du er fagligt stærk og har mod på at lære nyt inden for dit fagområde. Du har lyst til at blive en del af en stor arbejdsplads, og du bliver motiveret af at arbejde sammen med mange forskellige faggrupper. Du er mødestabil, tager ansvar for dine opgaver og kan arbejde selvstændigt med at løse dem. Det er helt naturligt for dig at udvise engagement og motivation, og du går til opgaverne med en positiv indstilling.

Jobindhold  

Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleophold af varierende længde. It-supportopgaverne er inden for alle vores it-arbejdsområder, herunder hjælpe brugerne med at identificere og løse tekniske problemer, samt installere nye programmer og opgradere eksisterende.

Ansættelsesvilkår

Vi søger en it-supportelev med start 9. august 2021. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, ansættelse, løn og pension følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem OAO-S, Håndværkere i Staten og Finansministeriet. Stillingen er placeret henholdsvis i Valby, Glostrup, Rødovre og på Nørrebro. Skiftende arbejdssteder skal påregnes.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge uddannelsesstillingen.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket inden den 13. juni 2021. Der afholdes samtaler den 29. juni 2021.

Kontaktpersoner

Richardt Veje Madsen, It-driftsleder

Tlf. 2844 2070

rvm@nextkbh.dk


NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er 820 årsværk. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.500 årselever en god uddannelse. I 2020 havde vi en omsætning på 650 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn.

Gem job

NEXT Uddannelse København
Publiceret: 4. juni 2021

Arbejdssted

Location København