Chapter lead for Data Warehouse-udviklere


Som Chapter Lead driver du den faglige udvikling af tribens Data Warehouse-udviklere med fokus på technical mastery og personaleledelse. Målsætningen er, at alle medarbejdere bevidst arbejder på at dygtiggøre sig inden for sit kompetencefelt.

Samtidig med ledelsesrollen er du udførende data warehouse-udvikler/data scientist i et Squad.

Jobbet

Du agerer ”spillende træner”, og er it-udvikler i et squad, hvor du som faglig spydspids får en vigtig rolle i udvikling af løsninger på Data Warehouse området i samarbejde med dit squad. Squadet har primært et back-end udviklingsansvar, hvor vi i dag anvender SAS på Oracle og MS SQL. Vi er som udviklingsorganisation i gang med at opbygge et solidt Data Warehouse-fundament, der kan understøtte bankens mange rapporteringsbehov.

For at sikre alignment og faglig sparring indgår du i et samarbejde med andre chapter leads samt udviklingsorganisationens videnscenter (Center of Excellence og/eller guilds).

Som chapter lead indgår du i et serviceorienteret Tribe-leadership med scrum master, chapter leads, product owner og tribe lead, hvor formålet er at skabe optimale rammer for squads i triben, herunder udvikle og optimere squads kapacitet på et taktisk og strategisk niveau. Det indebærer følgende:

  • At sætte fælles mål for tiltag omkring squads
  • Løbende evaluering og konstant fokus på at udleve forbedringspotentialer og fjerne impediments
  • Foregangsperson for den agile kultur, vi ønsker i triben, herunder at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø
  • Særligt fokus på kommende kompetencebehov og oparbejdelse af kompetencer i chapter rettidigt ift. leveranceprognoser

Vi kan tilbyde et spændende og fagligt udfordrende miljø, hvor du kommer til at arbejde med mange forskelligartede problemstillinger. Du vil blive en del af et ambitiøst Data Warehouse squad, der arbejder efter agile principper med fokus på at skabe resultater og gøre en forskel for vores interessenter.

Tribens Data Warehouse udviklere har kontorer i Silkeborg og Lyngby og det vil være muligt for dig at have base begge steder.

Din profil

Vi forventer, at du har en relevant baggrund (Datalog, Ingeniør eller lignende), og har flere års erhvervserfaring som it-udvikler. Det er samtidig en fordel, hvis du har erfaring med kompetenceudvikling af it-udviklere, været team lead eller lignende.

  • Du brænder for udvikling og har erfaring med ETL-udvikling. Det er en fordel hvis du kender SAS-platformen, Microsoft SQL eller Oracle databaser el. lignende
  • Din faglighed er høj, og du har lederegenskaber, så du kan motivere og udvikle talent igennem coaching, mentoring, facilitering og træning.
  • Du er nysgerrig, har et godt humør, masser af gå-på mod, gode samarbejdsevner og har gode it-mæssige kundskaber.

Organisering

Du bliver en del af Triben Kreditmodeller og Datawarehouse, som har ansvaret for udvikle modeller til opgørelse og styring af koncernens kreditrisici samt at drive Data Warehouse indenfor bank og realkredit. Vores Data Warehouse squads arbejder på at skabe det bedste fundament for at strukturere data inden analyse og rapportering med fokus på at kvalificere beslutninger, øge selvbetjening og i det hele taget fremme intelligent interaktion med vores kunder.

Triben består af 4 udviklingssquads i Silkeborg og 1 squad i Lyngby. Triben er organiseret i cross funktionelle squads, hvor der i hvert squad er medarbejdere fra forskellige faglige baggrunde (bl.a. forretningsudviklere og data udviklere).

Triben er kendt for stor faglighed, et fantastisk arbejdsklima med højt til loftet, og en holdning til at det skal være sjovt at gå på arbejde - det giver effektive og værdiskabende løsninger for både kunder og bank.

Ansøgning

Senior HR Partner Karsten Seeberg (Sebbe) vil tage sig af din ansøgning.

Seneste frist for ansøgning er 27.06.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os:

Morten Baun, Tribe Lead
moba@jyskebank.dk
89 89 74 04
42 25 91 46

Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 4. juni 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg eller Lyngby