IT Manager


Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter, og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske og banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Manager i Netcompany. Stillingen er en spændende mulighed for dig, som ønsker at blive udfordret i en rolle, der kræver IT-faglige kompetencer kombineret med erfaring indenfor ledelse af komplekse IT-projekter og dygtige medarbejdere.

I Netcompany leverer vi løsninger til både den offentlige og private sektor – og vi leverer hver gang. Dét fordrer en lærerig og positiv hverdag sammen med vores kunder. Vi tror nemlig på, at de mest komplekse IT-systemer kun kan leveres med succes, hvis vi arbejder tæt sammen med kunden. Du vil derfor opleve en ambitiøs, tillidsfuld og ansvarlig kultur, hvor udviklingsmetoden er baseret på et nært samarbejde med kunden og løsningens brugere.

I Netcompanys offentlige portefølje leverer vi de mest afgørende løsninger til Danmark i et nært, agilt og strategisk samarbejde med vores kunder. Af eksempler på nogle af Netcompanys offentlige løsninger, kan nævnes Digital Post, borger.dk og den nye gældsinddrivelsesløsning til SKAT.

I Netcompanys private portefølje, laver vi løsninger der transformerer kunderne digitalt. Det betyder, at Netcompany er med til at skabe bedre kundeoplevelser, nye produkter og effektivisering af processer internt, og mod samarbejdspartnere med henblik på at drive en mere omkostningseffektiv forretning. Af kunder tæller blandt andre Topdanmark, Parken Sport & Entertainment og Københavns Lufthavn.

Arbejdsopgaver

Du får ansvaret for at lede projekter og teams sikkert i mål. I Netcompany stiller vi krav til at alle, også ledere, har stærke IT-faglige kompetencer. Det betyder, at du som leder både får personaleansvar for dit team og er overordnet ansvarlig for din leverances kvalitet og fremdrift. Derudover vil du også have ansvar for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning.

Du vil i rollen som Manager beskæftige dig med et væld af forskellige teknologier. I Netcompany leverer vi på alle markedsudbredte teknologier herunder .Net, C#, Java, Salesforce, Sharepoint, Dynamics CRM, Sitecore, ReactJS, Angular, Docker, Azure, Azure DevOps, Octopus, Oracle, Episerver m.fl. Valget af teknologi bestemmes altid efter, hvad der giver kunden størst værdi.

Sideløbende med ledelsen af projektet bliver du også mentor for unge, talentfulde Konsulenter eller Senior Konsulenter. Mentorrelationen er en varig relation, der giver dig mulighed for at følge og udvikle dine mentees igennem deres karriere i Netcompany.

Eksempler på dine arbejdsopgaver kan være:

  • Ledelse af IT-projekter – oftest med afsæt i agile udviklingsmetoder
  • Deltagelse og input til styregruppemøder med Netcompanys og kundens ledelsesrepræsentanter
  • Rådgivning af kunden i relation til leverancen
  • Ledelse af tilbudsteams
  • Udviklingssamtaler med mentees

Om vores nye kollega

Du har flere års erfaring fra IT-branchen og kommer med en kandidatuddannelse, gerne indenfor Software Engineering, Datalogi, Information Technology eller lignende. Det er vigtigt, at du har en solid kommerciel forståelse, er en ambitiøs og tillidsskabende leder, og at du besidder en høj grad af professionalisme og integritet.

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • Betydelige IT-faglige kompetencer
  • 4-6 års erfaring med ledelse af større IT-projekter
  • Erfaring med agile udviklingsmetoder

Din udvikling

Selvom du kommer med mange års erfaring, prioriterer vi din udvikling højt. Når du starter hos os, vil du, parallelt med dit arbejde, indlede et forløb på Netcompany Academy, som er vores eget interne uddannelsesprogram. Her møder du inspirerende undervisere og bliver en del af Netcompanys Manager netværk. I Netcompany har vi udover vores Academy også en mentorordning. Det betyder, at foruden du også selv skal være mentor for andre, vil du også blive tilknyttet en mentor, som coacher dig og sparrer med dig om din videre karriereudvikling. Fælles for alle vores medarbejdere er, at de brænder for at gøre en forskel og blive dygtigere i processen, og vi skaber de optimale rammer for den udvikling. 

Efter et succesfuldt leveranceforløb vil du have mulighed for at blive tilknyttet en ny kunde eller leverance. Dette er derfor en unik mulighed for at få en bred erfaringsbase og for at fortsætte din faglige- og ledelsesmæssige udvikling i mange år.

Om Netcompany

Netcompany blev grundlagt år 2000 og har hovedkvarter i København. I dag er vi et internationalt selskab med mere end +2000 medarbejdere i 6 lande. Vi er en rendyrket IT-serviceleverandør af innovative, samfunds- og forretningskritiske løsninger, der fremskynder kundernes digitale omstilling gennem udvikling, vedligehold og drift af digitale platforme, kernesystemer og brugerflader. Vi leverer end-to-end IT-services, fra analyser og rådgivning til implementering og drift, til en bred kundebase bestående af store og mellemstore Nordeuropæiske virksomheder fra forskellige industrier i de private og offentlige sektorer. Gennem årene har vi holdt fast i vores kerneværdier og er aldrig gået på kompromis med de kvaliteter, som vores virksomhed blev grundlagt på.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, race, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Gem job

Netcompany
Publiceret: 7 June 2021

Arbejdssted

Location København, Aarhus eller Aalborg