Erfarne frontend-udviklere søges til branchens mest ambitiøse UI-team


Brænder du sætte dit præg på nogle af de mest betydningsfulde projekter i Danmark? Så har du lige en unik mulighed for at blive en del af vores dygtige og ambitiøse UI-afdeling, som vores nye frontend-udvikler. Vi kan garantere, at du får branchens dygtigste kolleger samt spændende og udfordrende opgaver, der hele tiden tager dig til næste niveau

Dæk samfundsbehov med banebrydende løsninger

Du kommer til at være med til at udvikle samfundskritiske IT-systemer, der ikke bare har en betydning for vores kunder i det offentlige eller i pensions-, forsikrings- eller a-kassebrancherne, men for mennesker på tværs af det danske samfund. 

”Vi har fx udviklet borger.dk, som har samlet alle oplysninger ét sted, og som alle lige fra pensionisten til skoleeleven kan navigere rundt i. Og så har vi optimeret SKATs inddrivelsessystem og bl.a. udviklet en kommunal sagsbehandlerløsning, der giver overblik på tværs af de kommunale systemer, så det er blevet nemmere at tilgodese børns tarv,” fortæller André.

Det er dén type løsninger, du gør til virkelighed.

En udfordrende hverdag

Netcompany har travlt, og vi oplever stor efterspørgsel efter forretningskritiske webbaserede applikationer og portaler med store krav til brugergrænseflader på tværs af kanaler. Du bliver en del af vores UI-afdeling, og du kommer til at arbejde tæt sammen med Netcompanys andre front- og backend-udviklere om at bygge markedets bedste og mest brugervenlige it-løsninger.

I jobbet som frontend-udvikler vil du blandt andet komme til at:

  • Stå for opdeling og implementering fra grafisk design til HTML/CSS og JavaScript
  • Stå for opsætning af frontend-arkitektur og valg af værktøj og frameworks – herunder oplæring og dialog med projektdeltagere
  • Deltage i workshops og afklaringsmøder med kunder
  • Sparre med kunder og kolleger angående løsningsforslag og få indflydelse på forretningskritiske beslutninger

Bliv vores nye kollega

Vi går altid efter de bedste løsninger og sætter barren højt. Vi forventer derfor, at du er ekspert på følgende områder:

  • HTML og CSS
  • Javascript - gerne indenfor større framework, såsom Angular, React, Vue eller lignende.
  • Browser-kompatibilitet

Du har også erfaring med tilgængelighed og er god til at forstå og visulisere tanker og idéer.

Det er også en fordel, hvis du har kendskab til:

  • CSS Preprocessors såsom SASS/SCSS el.lign.
  • Udvikling indenfor Mobile First
  • Photoshop, Illustrator, Adobe XD, Figma eller andre rapid prototyping værktøjer.

Som person er du pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, struktureret og serviceorienteret. Du er en teamplayer, og kan prioritere og håndtere mange opgaver på samme tid. Du stræber konstant efter at blive dygtigere og lære nyt, og du ser det som en naturlig del af hverdagen at dele din viden om design og brugergrænseflader med kolleger og kunder.

Du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Din udvikling i fokus

Når du starter hos os, indleder du, parallelt med dit arbejde, et forløb på Netcompany Academy – vores helt eget interne uddannelsesprogram. Vi tror nemlig på, at løbende uddannelse gennem hele din karriere, er central for optimal udvikling og læring. Netcompany Academy sikrer en kontinuerlig mulighed for at dygtiggøre dig uanset, hvor du befinder dig i vores organisation, og vi kan garantere, at du vil udvikle dig langt hurtigere end noget andet sted i branchen. I tæt samarbejde med din nærmeste leder får du mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver, teknologier og roller, så du selv kan præge din læring og karriere i Netcompany.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber, wake board og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Send os en ansøgning

Upload din ansøgning, dit CV og dit karakterbevis til vores rekrutteringssystem via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og samtaler vil afholdes løbende.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Gem job