Erfaren Business Con­sul­tant søges


Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem IT og forretning, og har du gennem dine joberfaringer eller uddannelse kompetencer indenfor at drive forandring, læring og kompetenceudvikling? Så er du måske vores nye Business Consultant!

Vi søger nye erfarne forretningskonsulenter og forandringsledere, som har lyst til at gøre en forskel for vores mange kunder i den offentlige og private sektor. Du vil som Business Consultant være med til at sikre, at vore kunder får success med ibrugtagningen af de løsninger, vi leverer, og at de forventede gevinster bliver realiseret.

Dine opgaver:

Du får en omskiftelig hverdag, med opgaver der kan spænde bredt, men som altid fokuserer på at levere værdi til vores kunder. Din dagligdag vil bestå i:

  • At agere bindeled mellem IT og forretning mellem eksterne og interne stakeholders
  • Strategiske samt operationelle opgaver relateret til forandringsledelse
  • Projektledelse af implementeringsprojekter
  • Har du erfaring med ledelse, vil dine opgaver også bestå i at lede, coache og drive et team imod projektets mål

Om dig:

Da du kommer til at arbejde med at implementere nogle af Danmarks mest samfundskritiske IT-løsninger, er det vigtigt at du motiveres af at opnå resultater, samtidig med at du er god til at opbygge tillid, og at du kommunikerer klart og skarpt, både mundtligt og skriftligt. For at udfylde rollen, forestiller vi os at du:

  • Har arbejdet med eksterne kunder i en IT-transformationskontekst
  • Har erfaring med succesfuld projektledelse af større og mindre projekter med mange stakeholders
  • Har erfaring med håndtering af udfordringer indenfor organisatorisk implementering i en IT-kontekst
  • Har en stærk værktøjskasse, særligt hvad angår powerpoint og excel
  • Motiveres af at arbejde hurtigt og iterativt

Derudover forventer vi at du har en færdiggjort master eller kandidat.

Karriereudvikling og mentor

Din udvikling er vigtig for os i Netcompany, så ud over at du selvfølgelig får lov at prøve kræfter med forskellige typer af projekter og kunder, og at du bliver en del af vores interne udviklingsprogram ”Netcompany Academy”, så får du også en mentor, som vil følge dig gennem hele din karriere hos os. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og hjælpe dig på vej til at få afprøvet kræfter med forskellige opgaver, roller og kunder, så du selv kan præge din karriere i Netcompany.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, tennis, brætspil, E-sport, mad og drinks. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Send os en ansøgning

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så vil vi se frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Gem job

Netcompany
Publiceret: 7. juni 2021

Arbejdssted

Location København