Senior IT-Security Con­sult­ant med fokus på interne systemer i Net­com­pany


I Netcompany søger vi en Senior IT-Security Consultant til vores globale IT-Services afdeling. Her vil du indgå i et ambitiøst team med 25 dygtige kolleger, der sikrer den interne drift og support i Netcompany. 

I jobbet som Senior IT-Security Consultant hos Netcompany, vil du få spændende og udfordrende opgaver inden for alle vores interne systemer og spille en afgørende rolle, når det kommer til IT sikkerheden. Du vil i samarbejde med Group CISO og Group IT Manager få ansvaret for at udvikle og drive den overordnet it-sikkerhedsstrategi for alle vores klientenheder samt agere sparringspartner på de mere end 50 teknologier, vi servicerer.

Du vil komme til at have en stor indflydelse på it-sikkerhedsniveauet, som påvirker mere end 3200 kolleger i en voksende og anerkendt international virksomhed, der udvikler betydningsfulde løsninger til både den offentlige og private sektor.

Dine arbejdsopgaver og udfordringer

Din hverdag vil være præget af både strategisk planlægning og hands-on opgaveløsning. IT-Services er en ambitiøs afdeling, hvor du skal være parat til at yde støtte til vores interne systemer. Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, da du vil indgå i tæt samarbejde med hele organisationen. Som vores nye kollega vil du indgå i daglig drift og support af Netcompanys interne løsninger med fokus på it-sikkerheden.   

Du kan forvente, at dine arbejdsopgaver bliver at:

  • Anbefale og implementere de rette tiltag for at sikre et balanceret it-sikkerhedsniveau for vores klientmaskiner (primært bærbare og andre mobile enheder)
  • Medvirke til at Netcompany er på forkant med at håndtere de nyeste trusler
  • Søge efter tendenser og angrebsmønstre i alle vores interne systemer
  • Revidere og optimere eksisterende sikkerhedstiltag og procedurer
  • Medvirke til at optimere procedurer i forbindelse med operationel sikkerhed

Vi forestiller os, at:

  • Du har 3+ års relevant erfaring
  • Du har relevant IT-uddannelse, er passioneret omkring IT-sikkerhed og sætter en ære i at levere god kvalitet
  • Du har erfaring med endpoint protection løsninger, fx Microsoft Defender ATP
  • Du har forretningsforståelse og kan imødekomme forretningens behov og krav i sikkerhedsmæssige løsninger
  • Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Din udvikling

Når du starter hos os, indleder du et forløb på Netcompany Academy – vores helt eget interne uddannelsesprogram. Vi tror nemlig på, at løbende uddannelse gennem hele din karriere, er central for optimal udvikling og læring. Netcompany Academy sikrer en kontinuerlig mulighed for at dygtiggøre dig uanset, hvor du befinder dig i vores organisation. Vi garanterer, at din personlige og faglige udvikling sker hurtigere hos os end noget andet sted i branchen. Du vil i tæt samarbejde med din nærmeste leder få mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver, teknologier og roller, så du selv kan præge din læring og karriere i Netcompany.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vores personale forening, Netcompany After Dark arrangerer alt fra legendariske fester i historiske lokationer, hyggelige fredagsbarer, sportsklubber, LAN-parties, wakeboarding, brætspilsaftener på Bastard og alt derimellem. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden godt og har det sjovt sammen.

Er du klar til at tage din karriere til næste niveau?

Upload dit CV samt motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold

Gem job