Test­kon­su­len­ter til udvikling af sam­fund­skri­ti­ske systemer


Vil du fordybe dig i de funktionelle aspekter af store softwareprojekter, der digitaliserer og dygtiggør Danmark?

Her får du virkelig lov til at tænke ud af boksen og udleve din ”hackerdrøm”, når du gennemtester vores løsninger fra projektets spæde start, til kunden har et færdigt system, og du har rustet dem til at tage det i brug,” fortæller din nye kollega, Test Manager André Jørgensen.

Dæk samfundsbehov med banebrydende løsninger

Du kommer til at være med til at udvikle samfundskritiske IT-systemer, der ikke bare har en betydning for vores kunder i det offentlige eller i pensions-, forsikrings- eller a-kassebrancherne, men for mennesker på tværs af det danske samfund. 

Vi har fx udviklet borger.dk, som har samlet alle oplysninger ét sted, og som alle lige fra pensionisten til skoleeleven kan navigere rundt i. Og så har vi optimeret SKATs inddrivelsessystem og bl.a. udviklet en kommunal sagsbehandlerløsning, der giver overblik på tværs af de kommunale systemer, så det er blevet nemmere at tilgodese børns tarv,” fortæller André.

Det er dén type løsninger, du gør til virkelighed.

Du kvalitetssikrer løsningen fra start til slut

Du er altid en del af et projektteam med analytiker- og udviklerkolleger fra Netcompany, som sammen sidder ude hos kunden – ofte i Storkøbenhavn. Her er du bindeleddet mellem kunden og deres forretningsbehov og vores tekniske løsning. I løbet af projektet får du adgang til en bred række af de nyeste teknologier og værktøjer, når du:

  • analyserer forretningsbehov og løsningens funktioner
  • udarbejder testplaner og designer tests, primært af funktionaliteten men også brugervenligheden
  • udfører funktionelle og nonfunktionelle tests af den foreløbige og færdige løsning, både internt og i samarbejde med kunden

Din udvikling i fokus

I Netcompany bliver du en del af et stort og afsindigt skarpt fagligt miljø, hvor du aldrig er færdig med at udvikle dig. Når du starter, bliver du en del af vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Her bliver du hele tiden oprustet med de metoder og værktøjer, der gør dig til en af Danmarks skarpeste testspecialister. Du får desuden mere end 80 dygtige testkolleger samt en fast mentor fra ledelsen, som du altid kan tage fat i og sparre med, omkring faglige emner og din professionelle udvikling.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber, gaming nights, wakeboards og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Pragmatisk og kreativ tester

Du kan samle trådene mellem forretningsmæssige og IT-tekniske problemstillinger, og du kan forklare forretningsbehov til udvikleren og tekniske aspekter til kunden. Du kan tænke abstrakt, når det kommer til teststrategien, og du er struktureret og organiseret i test- og valideringsfasen. Derudover:

  • har du en relevant kandidatgrad 
  • er det en fordel, hvis du har et par års erfaring fra en lignende rolle
  • er du flydende på dansk i skrift og tale
  • er det en fordel, hvis du har erfaring med udrulning af IT-løsninger 

Interesseret?

Så upload dit CV, karakterbevis og din ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Gem job