Senior IT Project Manager

Brænder du for at lede store projekter til den offentlige sektor? Vil du være med til at sætte standarden for god projekt- og programledelse og sikre høj kvalitet i leverancerne i en virksomhed i vækst, og har du et solidt kendskab til og erfaring med gennemførelse af komplekse projekter? I så fald har vi brug for dig i KMD.

KMD gennemgår i disse år en spændende transformation, hvor vi arbejder målrettet og agilt med konstant at udvikle og forbedre os. Vi arbejder løbende på at skabe nye digitale genveje, og ser det som vores ansvar at bidrage med innovative løsninger, som understøtter og udvikler Danmarks velfærd og det private erhvervsliv. Vores ambitioner stopper ikke her. Sammen med vores ejer NEC arbejder vi på at opbygge og konsolidere KMD som en vigtig spiller internationalt. Kort sagt –vi vil være ”Best in Class.”

Som Senior IT-Projektleder vil du indgå i den samlede projektledelse på en af vores store application maintenance-kontrakter. Projekterne kan være videreudviklingsprojekter eller opgraderingsprojekter. Du vil blive en del af et team af andre projektledere.

Du vil indgå i en dynamisk afdeling, som består af et stærkt team af dygtige og dedikerede kolleger, og du får en meget bred kontaktflade.

Som Senior IT-Projektleder vil du være ansvarlig for:

 • Effektiv ledelse og styring af projekter med respekt for indgående kontrakter, økonomi, deadlines og aftalte processer/styringsprincipper, så kunder og samarbejdspartnere oplever tilfredshed i samarbejdet
 • Den løbende kommunikation med kunder, stakeholdere og ledelse
 • Deltagelse på presales-aktiviteter og scoping af leverancer
 • Contract management samt kunde- og leverandørstyring

Vi tilbyder således en stilling, hvor du vil:

 • Bringe specialister og viden i spil for at fastlægge scope, definere leverancer og organisere et leveranceteam, der kan levere projektet inden for aftalt tid og økonomi
 • Sikre en professionel gennemførelse af projekter og styring af projektteam, bestående af forretningsspecialister, arkitekter, udviklere, applikationskonsulenter og testressourcer
 • Varetage en professionel håndtering af projektets interessenter i form af kunderepræsentanter, eksterne partnere, samt andre funktioner i KMD

 Du bliver en del af et dedikeret projektlederteam, som driver projekter og application maintenance for den offentlige sektor. Vi har pt. stort fokus på strukturering af værktøjer og metoder, der skal sikre høj kvalitet i vores leverancer.

Vi ønsker at levere projekter og application maintenance, som skaber værdi, der kan realiseres. Dette sker i tæt samarbejde med vores kunder.

Om dig

Vi leder efter en ny kollega, der både har den personlige gennemslagskraft og robusthed til at drive større forandringer i komplekse organisationer. Du drives af at skabe resultater og har en anerkendende tilgang til samarbejde og ledelse. Du tænker analytisk, uden at gå på kompromis med at være empatisk.

Herudover vil du kunne identificere dig med følgende karakteristika:

 • Vi forventer, at du har minimum 5 års erfaring med projektledelse
 • Du har haft ledelsen i alle faser af et projekt
 • Er kendt for at opbygge et stærkt projektteam, sikre opbakning til ideer, få teamet til at levere og konstant sørge for, at alle har fokus på fremdrift
 • Har erfaring med agile udviklingsprincipper og robustheden til at drive change management-processer
 • Kan bistå vores kunder med gennemførelse af forandringer og realisering af gevinster i relation til vores projektleverancer
 • Du har erfaring med ledelse af geografisk og kulturelt blandede teams, idet en stor del af vores IT-udvikling sker i samarbejde med vores kollegaer i Polen
 • Det vil være en fordel, hvis du er certificeret f.eks. SCRUM, IPMA, Prince2, MSP, PMI eller tilsvarende, men det er ikke et krav.

Som person er du ansvarlig og troværdig med en ”sense of urgency,” der fra projektets start giver kunden en oplevelse af at være i sikre hænder.

Vi tilbyder

Et særdeles spændende og udfordrende job, på en af Danmarks største og mest seriøse IT-arbejdspladser. KMD gennemgår en enorm transition i retning af mere kundevendt udvikling og projektledelse. Derfor er det et særdeles interessant tidspunkt at komme til KMD på, hvis man trives i et dynamisk og omskifteligt miljø.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Head of Department Kaj Henriksen 4138 1038.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 7. juni 2021

Arbejdssted

Location Ballerup