Koncern IT søger leder til vores dygtige PMO-team

Er du en kompetent og erfaren leder med stor erfaring indenfor PMO-området? Og vil du være med til at udvikle og optimere vores porteføljestyring og projektunderstøttelse i Region Sjælland?

Så kan du nu blive en del af Koncern IT’s projektledelsesenhed og få en unik chance for at sætte dit aftryk på regionens projektportefølje. Du refererer til enhedens funktionschef og vil blive en af afdelingens 3 teamledere med den direkte personaleledelse for et team på ca. 10 medarbejdere. Du vil have ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af vores PMO.

Du kommer til at spille en aktiv rolle i en travl afdeling, som er fagligt og socialt velfungerende. Du har stor erfaring med porteføljestyring og øvrige traditionelle PMO-opgaver, og du har både fokus på at sikre effektiv daglig drift og kan drive videreudviklingen af PMO’ets arbejde. Du er en inspirerende leder, der formår at motivere og give plads og rum til fagligt dygtige medarbejdere. Vi sætter pris på et konstruktivt samarbejde og den gode stemning på tværs af afdelinger. Vi tror på frihed under ansvar og arbejder med at motivere til høj selvledelse og ønsker en leder, der understøtter denne vision.

Dine primære opgaver bliver

 • Daglig ledelse af PMO-teamet med løbende sikring og opfyldelse af regionens behov
 • Personaleledelse
 • At være rollemodel for dine medarbejdere
 • At have et konstant overblik over og sikre prioritering af teamets drifts- og udviklingsopgaver samt kompetencer
 • Sikre et godt og konstruktivt samarbejde med vores kunder
 • Deltagelse i relevante fora f.eks. tvær-regionalt PMO-forum
 • Videreudvikle PMO’et ud fra bedste praksis

Vi forventer, at du besidder flere af følgende kompetencer:

 • Mestrer P3O og brænder for vedvarende udvikling og optimering af PMO-processer
 • Erfaring med porteføljestyring af komplekse porteføljer i politisk kontekst
 • Har en tydelig og anerkendende lederprofil og kan motivere dit team
 • Fokus på mål og effektiv opgaveløsning
 • Sætter høje krav til service – opadtil, nedadtil og udadtil
 • Gode formuleringsevner mundtligt såvel som skriftligt
 • Kommunikerer konstruktivt, proaktivt og sagligt i alle lag og sammenhænge
 • Er robust og selvledende, kan drive processer, igangsætte opgaver og forandringer samt sikre, at de gennemføres
 • Trives i en travl og ofte uforudsigelig hverdag med mange deadlines, hvor det ofte kan være nødvendig med omprioriteringer
 • Erfaring med både traditionel PRINCE2 og agile udviklingsprocesser
 • Erfaring med programstyring
 • Du trives med at navigere i en politisk styret organisation og kan begå dig på alle organisatoriske niveauer

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 380 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.

Yderligere information

Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionschef Ann Ilsøe Hvid på telefon 25 45 49 59

Send din ansøgning snarest muligt – ansøgningerne behandles løbende.

Ansøgningsfrist d. 16. juli 2021.

Ansættelse efter aftale.


Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 7. juni 2021

Arbejdssted

Location Ringsted