Software Developer

I AS3 er målet at være markedsledende inden for digitalisering af rådgivningsbranchen. Derfor investerer vi kraftigt i intelligente og velfungerende digitale løsninger. Til hovedkontoret i Aarhus søger vi netop nu en Software Developer til at supplere vores team og varetage alsidige udviklingsopgaver. Du er gerne Full Stack eller har fokus på Backend-udvikling.

Der hvor du kommer ind i billedet

Med reference til Head of IT and Digital Solutions tilbydes du en spændende stilling med en central placering i koncernen, hvor du kommer til at arbejde med innovative tools og teknologier.

Du bliver en del af et kompetent, kreativt og engageret team, hvor alle har indflydelse på løsningerne og bidrager til et godt arbejdsmiljø med fokus på humor og fællesskab. Som vores nye medarbejder får du indflydelse på dine opgaver samt mulighed for at påvirke løsningerne, der udvikles i et langsigtet perspektiv. Teamet består i dag af 6 udviklere, en UX-designer, og to projektledere – alle med base på kontoret i Aarhus.

Din vej til succes hos AS3

Du vil i samarbejde med resten af udviklingsafdelingen få ansvaret for ny- og videreudvikling af vores web-portaler, CRM Platform, CMS med mere. 

  • Størstedelen af din tid vil blive brugt på softwareudvikling. Du er løbende ansvarlig for test og kvalitetssikring af dit eget arbejde, der reviewes af dine kollegaer.
  • Vi prioriterer, at teamet har gode muligheder for sparring med hinanden og med vores kontaktpersoner i forretningen. Dermed bidrager vi til kvalitetsløsninger for IT, forretningen og slutbrugeren.
  • Vi kører Scrum, hvor vi opstiller mål for sprints samt de kommende releases.
  • Alle giver en hjælpende hånd ifm. at holde tools og miljøer i topform. Det er derfor vigtigt at være omhyggelig med source control, update scripts etc.

Vores kommende kollega

Du har sikkert en IT-relevant uddannelse som datamatiker, datalog, softwareingeniør, IT-teknolog eller lignende. Du har minimum 3 års relevant erhvervserfaring, hvor du har arbejdet som full-stack eller backend-udvikler.

Du har erfaring med og stærke kompetencer inden for:

  • C#, .NET, SQL og REST API’s

Og med fordel kan du have kendskab til:

  • Dynamics 365 CE-udvikling
  • IIS, Azure Web Apps og MS Cloud services generelt
  • VueJS, AngularJS og React
  • Umbraco CMS

Som Software Developer brænder du for, at den sunde arkitektur føres ud i livet. Kort sagt trives du med at bidrage der, hvor dine kompetencer kan komme i spil samtidig med, at du ser problemstillingerne fra andres perspektiv. Vi har en portefølje af internt udviklede systemer, som vi udvikler på løbende. Derudover er du klar på at bidrage ved implementering af nye løsninger – uanset om vi udvikler dem selv eller integrerer med standardsystemer.

Du er typen, der altid er med på seneste udvikling, og du sætter en ære i at vidensdele omkring dine opgaver og overholde aftalerne i teamet. Du er skarp til at gennemskue komplekse problemstillinger og har stor respekt for deadlines og faglig kvalitet.

Det er væsentligt, at du trives med både at arbejde selvstændigt og i teams, idet du vil få et tæt samarbejde med din afdeling, forretningen samt eksterne konsulenter.

Grundig oplæring & høj faglighed

Introduktion og uddannelse: For at sikre en god start deltager du i vores interne introduktion på AS3 Academy. Du får selvfølgelig også grundig introduktion til de systemer og platforme, som bliver din nye hjemmebane.

Et godt arbejdsmiljø: Vi arbejder aktivt med vores arbejdsmiljøpolitik. Du tilbydes et job i et miljø kendetegnet ved ansvarlighed, respekt og loyalitet.

Høj faglighed og samarbejde: Du bliver en del af en Nordisk IT-funktion, hvor omgangstonen er uformel og professionel. Kulturen er arbejdsom, hjælpsom, forretningsorienteret og præget af høj faglighed. Alle i teamet har fokus på at få kompetencerne til at spille bedst muligt sammen. 

Ansøgning og yderligere information

Vil du være vores nye kollega, så klik på ’Søg jobbet’ og upload dit CV sammen med en kort motiveret ansøgning. 

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 16. juni. 
Stillingstype: Fastansættelse, fuldtid.  
Arbejdssted: AS3 Hovedkontor i Viby J, Aarhus. 
Opstart:  Snarest muligt. 

Gem job

AS3 A/S
Publiceret: 7. juni 2021

Arbejdssted

Location Viby J