Se­ni­o­r­kon­su­lent til Microsoft Dynamics NAV / BC


Brænder du for at være med til at implementere markedets mest udbredte brancheløsning til maskinhandlere, baseret på Microsoft Dynamics NAV/BC? Du er erfaren Microsoft NAV/BC-konsulent med bredt kendskab til Microsoft Dynamics NAV/BC applikationen.

Hvem er du?

  • Du har minimum 3-5 års erfaring med implementering Microsoft Dynamics NAV.
  • Du har forretningsforståelse, og er god til at kommunikere om løsninger i et klart sprog, som kunderne kan forstå.
  • Du tager ansvar i projekterne og sikre at dine kunder får optimalt udbytte af løsningen.
  • Du er struktureret, detailorienteret, kommunikativ, udadvendt og serviceminded.
  • Du er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk, engelsk og evt. tysk.

Hvem er vi?

Vi er et markedsledende softwarehus med 49 kompetente og loyale medarbejdere i Danmark, derudover har vi afdelinger i Sverige, Norge og Tyskland. Vi rådgiver om optimering af forretningsgange, maskinkonfiguration, økonomisk rapportering, kædehandelsanalyser, uddannelse, tekniske installationer samt Hosting – kort sagt alt vedrørende maskinhandlerne forretning og IT.

Vi tror på, at vi yder mere, når vi trives med vores opgaver og hinanden. Derfor prioriterer vi også sociale arrangementer i løbet af året - både med og uden vores familier.

Vores domicil ligger tæt ved motorvejen lige syd for Randers – så der er kort afstand, uanset om du kommer fra Århus, Aalborg eller Randers området

Din hverdag

Du kan forvente en varieret hverdag i et samarbejde med dygtige og engagerede kolleger i en åben og uformel tone.

Som seniorkonsulent hos JMA, vil du få det faglige ansvar i projekterne samt ansvar for at drive en eller flere af vores eksisterende kunder og sikre at disse løbende får kompetent sparring til at videreudvikle deres forretning ved optimal udnyttelse af deres DSM-løsning. Desuden vil du deltage i opsætning, implementering, undervisning og support af vores DSM-brancheløsning baseret på Microsoft Dynamics NAV/BC til maskinhandlere. En løsning som dagligt bruges af godt 1700 fagfolk i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Vi tilbyder

Hvis du er det rigtige match til jobbet, tilbyder vi dig:

  • Et selvstændigt og spændende job med stor grad af frihed under ansvar. Vi har en uformel omgangstone og fokus på medarbejderne trivsel.
  • Personlig og faglig udvikling samt professionel sparring i et team af konsulenter med højt fagligt niveau.
  • En arbejdsplads med sunde værdier, hvor vi prioriterer god balance imellem arbejde og fritid.
  • En attraktiv lønpakke med pensionsordning, smartphone, bredbåndsforbindelse, frokostordning, gode parkeringsforhold m.v.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen hos JMA, er du velkommen til at kontakte HR-afdelingen Helle Jørgensen på telefon +45 87111 0000 / +45 5156 5124.

Ansøgning og CV med billede sendes til JMA HR-afdelingen, e-mail hej@jma.dk.

Gem job

JMA A/S
Publiceret: 7. juni 2021

Arbejdssted

Location Randers