It-supporter der vil gøre en forskel i Region Midtjyl­land (vikariat)

Vil du være en del af It-afdelingens ansigt ud i forretningen? Motiverer det dig, hver dag at yde dit bedste for at sikre, at personalet på hospitalerne har de it-værktøjer, de har brug for for at hjælpe patienterne? Det har du chancen for ved at blive en del af Region Midtjyllands It-Service Desk, hvor du vitterligt har et arbejde, hvor vi oplever, at vores hjælp bliver værdsat og gør en forskel.

Vi håndterer alle kald fra brugerne inden for almindelig arbejdstid. Når vi går hjem, overtager vores It-24syv-afdeling supporten - de er vores nærmest samarbejdspartner.

Vi modtager ca. 4.500 henvendelser om ugen, primært fra regionens hospitaler. Halvdelen af henvendelserne er elektroniske, mens den anden halvdel er telefonkald. Vi registrerer alle opgaver i ServiceNow, som er vores It Service Management-system.

Dine typiske opgaver i Service Desk

  • Telefonsupport
  • Registrering af henvendelser
  • Løsning af first line-sager
  • Ansvar for en eller flere applikationer og aktivt samarbejde med resten af It om disse

Stillingen er et vikariat på 6 måneder.

Et godt overblik og masser af service

Du er uddannet it-supporter eller har en lignende uddannelse. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med kundeservice - og har du kendskab til ITIL-procesarbejde, er det en fordel.

Du brænder for support og har brugerne i centrum. Dit fokus ligger i den gode service, og du er altid venlig i din omgangstone med brugere og kolleger. Du er dygtig til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, og dit budskab er afstemt til modtageren, så du trænger igennem både hos sygeplejersken og it-administratoren.

Da aktivitetsniveauet kan være højt, er det en forudsætning, at din tilgang til opgaverne er grundig og struktureret – og at du kan bevare overblikket i pressede situationer. Du arbejder selvstændigt og udviser stor ansvarsfølelse, tålmodighed og engagement.

Kan du lide dialog, dygtighed og dristighed? Det er værdierne hos os

Har du en god humor, og kan du lide at omgås andre mennesker, så passer du godt ind med vores uformelle omgangstone og plads til forskellighed.

Dialog og åbenhed er afgørende for, at vi finder den rette løsning; vi skal kunne tale, lytte og spørge hinanden. Vores samarbejde er baseret på tillid, Region Midtjyllands værdier og It-afdelingens samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

Du får fra første dag en mentor, som du kan sparre med om faglige interesser og praktiske spørgsmål. Vi sørger for et tilpasset introduktionsforløb og en seriøs og interesseret opfølgning efter din ansættelse. Du kommer til at deltage på vores interne akademi, som er et struktureret kursusforløb, der skaber et fælles afsæt og et godt og bredt kendskab på tværs af It og Region Midtjylland. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Jesper Lund på 2515 6993 eller jesper.hansen@stab.rm.dk.

Send din ansøgning senest den 13. juni 2021.

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. 

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 500 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 7. juni 2021

Arbejdssted

Location Aarhus N