Ambitious Junior De­ve­l­o­pers with a mo­ti­va­tion to learn

Drømmer du om et job som udvikler, og er du klar til at afprøve, hvordan dine skills og erfaringer kan skabe forretningsmæssig og samfundsmæssig værdi? Er du nysgerrig på de nyeste teknologier og altid klar på at lære nyt? I KMD er vi hele tiden på jagt efter nye it-talenter, og lige nu søger vi dig, der er klar til at starte din professionelle udvikling som udvikler.

KMD Nexus – og vores 100.000 brugere – har brug for flere nye kræfter til at videreudvikle vores it-understøttelse af velfærdsydelser på det kommunale social- og sundhedsområde. Vores kundegruppe vokser, og vi opgraderer løbende vores produkt med nye features, teknologiske opgraderinger og forbedringer og udvider vores målgruppe med flere fagområder. Så der er nok at tage fat på!

Prøv det

For at sikre os, at der vil være det rigtige match mellem dig og os, har vi udviklet en case, som giver dig indblik i, hvordan vi arbejder. I casen møder du nogle af de teknologier og udviklingsprincipper, vi arbejder med. Dem kan du læse mere om herunder og nederst på opslaget kan du se, hvad du skal gøre for at prøve det selv.

Vores teknologier

Vi bygger på open source-teknologier som Java, JavaScript, MySQL og Node.js og benytter værktøjer og frameworks som Spring, Hibernate, Gradle, Maven, RabbitMQ, React, AngularJS, Webpack, Ansible og Kubernetes. Vi arbejder med arkitekturprincipper som Microservices, Rest API (HATEOAS), Messaging (AMQP) og Serverless-arkitektur. Vores produkt er deployet på en Azure-platform. Desuden har vi en mobilløsning, der bygger på Swift UI og Kortlin, og endelig er vi påbegyndt udvikling inden for områder som AI, IoT og RPA.

Vores processer

Vi arbejder agilt og benytter Scrum. Hvert udviklingsteam er centreret om et specifikt fagdomæne (det kunne fx være ”botilbud til unge” eller ”hjælpemidler til handicappede”) inden for hvilket, man er ansvarlig for hele udviklingsprocessen fra design til udvikling, kvalitetssikring bl.a. i form af regressionstest samt konfigurations- og deployment-opsætning. Vi releaser ofte - mindst en gang om måneden - men arbejder mod Continuous Deployment.

Om dig og dine muligheder

Det er ikke vigtigt, at du som nyuddannet har dybt kendskab til ovenstående teknologier, da vi har mange udviklere (i alt er vi ca. 50 udviklere i hhv. Danmark og Polen) med stor erfaring, som gerne hjælper og vejleder. Men vi forventer, at du har en god forståelse for, hvad softwareudvikling er, samt en vilje til at sætte dig ind i nye ting samtidig med, at du løser konkrete opgaver.

Vi søger som udgangspunkt Full Stack-udviklere, men der er selvfølgelig ikke noget i vejen for, at man samtidig udvikler sig til specialist inden for en af vores teknologier. Eksempelvis kan man ved at specialisere sig inden for React eller vores Security-håndtering støtte de andre udviklere i teamet og levere generelle løsninger, som kan udbredes til de andre udviklingsteams. Man kan som udvikler også specialisere sig inden for processer og f.eks. blive Scrum Master.

KMD er en af Danmarks førende IT-virksomheder for softwareudviklere, hvorfor det er det perfekte sted for talenter med flair for IT. Vi er mere end 3000 KMD’ere, som arbejder med den nyeste software og de nyeste teknologier. Med en kombination af rutinerede eksperter og netværk for unge professionelle er KMD et ideelt sted at starte karrieren inden for IT.

Hvad du skal gøre

Hvis det lyder som noget for dig, inviteres du til at deltage i vores informationsmøde d. 16. juni. Du kan tilmelde dig her: Informationsmøde.

På mødet vil du få besked om processen herfra, og du vil herefter modtage casen.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til anw@kmd.dk.

KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 8. juni 2021

Arbejdssted

Location Ballerup