Lead udvikler-konsulent til sam­fund­skri­ti­ske systemer i det of­fent­li­ge


Har du erfaring med teknisk projektledelse, it-arkitektur og offentlige udbud? Vi leder efter dig der kan løfte et hold og har en Lead-udvikler i maven. Dig der vil være med til at udvikle løsninger til digital forvaltning, som bidrager til en moderne og effektiv offentlig service til borgere og virksomheder?

Vi leder efter dig, som drives af at arbejde med forretningskritiske projekter og som udførende konsulent, sætter en ære i tekniske perfekte løsninger. Med din specialistviden og din flerårige erfaring bruger du din erfaring og tekniske kompetencer til at skabe løsninger, rådgive kunden og spiller en central rolle i at skabe en tæt konsulent-kunde relation for dig og dit team.

Du vil spille en helt central rolle i vores IT-projektleverance. Du elsker at have hænderne på tastaturet og implementerer elegante løsninger på komplekse problemstillinger, hvor du udfordrer dit team faglgt, men du holder ligeledes fokus på kundens behov og du er derfor opsøgende og relationsskabende i din dialog med kunden.

Vi søger en erfaren Lead udvikler-konsulent til CGI's Public-afdeling, som kombinerer forretningsforståelse med informationsteknologi og skaber unikke, it-baserede services og løsninger til store, offentlige kunder i Danmark. Vi giver dig de bedste værktøjer, de dygtigste kolleger og masser af plads til at vokse i en global virksomhed med højt til loftet og internationale karrieremuligheder.

Dit kommende job

  • Du sikrer sammen med dine kolleger den høje kvalitet i hele værdikæden, fra dialog med kunden til færdig løsning
  • Du får en nøglerolle med en bred kontaktflade
  • Du deltager i offentlige udbud og er med til at udarbejde tilbud på løsningssiden
  • Dit arbejdssted er en kombination af arbejde hos vores kunder og hos CGI i Ballerup – også med mulighed for hjemmearbejde

Dine kompetencer

Du er måske allerede i dag lead-udvikler i en lignende rolle (men ikke et krav) enten som fastansat eller freelancer – og trænger til luftforandring i en virksomhed, der sætter faglighed og ”ordentlighed” i højsædet.

Vi lægger vægt på, at du er uddannet datamatiker, datalog, ingeniør eller tilsvarende, og du har 4-7 års erfaring med udvikling på et bredt udvalg af teknologier såsom Java/Java Enterprise, Microsoft .Net, JavaScript,Spring Boot/Framework, Hibernate, SQL, cloudplatforme samt Kubernetes og/eller Docker.

Du taler og skriver flydende dansk og er stærk til at kommunikere klart og professionelt - også på engelsk.

Desuden forventer vi, at du

  • Er god til at se muligheder
  • Finder energi i at sparre og arbejde sammen med kolleger og kunder
  • Har erfaring med større it-projekter, meget gerne i offentlige udbud
  • Kan yde teknisk rådgivning og bidrager til mersalg af CGI's løsninger
  • Medvirker til at udarbejde Proof-of-Concepts med nye værktøjer og metoder

CGI: Ud over det sædvanlige

I CGI bliver du en del af en unik kultur, hvor vi lægger vægt på samarbejde og altid sætter "os" foran "mig." Vi står aldrig stille, men er altid i bevægelse for at gøre det endnu bedre for vores kunder, vores medarbejdere, vores fælles virksomhed og for det samfund, vi er en del af. Du får også medejerskab af CGI gennem vores attraktive aktieprogram samt attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineforhold og en initiativrig aktivitetsforening.

Vil du vide mere om stillingen?

Du er meget velkommen til at ringe til Director Lars Erik Stabell på tlf.: +45 29 48 08 20.

Arbejdssted: Ballerup
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Vi ansætter løbende - send din ansøgning allerede i dag

Gem job

CGI Danmark A/S
Publiceret: 8. juni 2021

Arbejdssted

Location Ballerup