Udvikler-konsulent til sam­fund­skri­ti­ske systemer i det of­fent­li­ge


Trives du i en udadvendt udviklerrolle hvor du med din tekniske baggrund kan rådgive kunder og afdække kundens behov? Vi leder efter udviklere med konsulenterfaring som sammen med resten af vores team kan designe skræddersyede løsninger til det offentlige.

Vi søger dig der er nysgerrig på kundens hverdag og som er imødekommende og proaktiv og som trives med en tæt kunderelation. Du besidder stærke kommunikative egenskaber, er positiv og hjælpsom. Du besidder en naturlig nysgerrighed og har en passion for alle aspekter af softwareudviklingen og hvor du dagligt er med til at udforske nye måder at skabe løsninger på. Du kan give teknisk rådgivning og vejledning om projekter, og bidrage til løsninger, der imødekommer kundens ønsker.

Din kommende arbejdsplads

Hos CGI har vi momentum og overhaler mange af vores konkurrenter. Vi bruger nogle af ver-dens mest avancerede og gennemtestede teknologier på vores projekter og har brug for endnu flere dygtige medarbejdere, så vi fortsat kan indfri vores ambitioner om at vokse og samtidig være de bedste.

Du vil blive en del af vores Public-afdeling, der kombinerer forretningsforståelse med informa-tionsteknologi og skaber unikke it-baserede services og løsninger til samfundskritiske syste-mer i det offentlige. Vi realiserer digital forvaltning og bidrager til en moderne og effektiv of-fentlig service i staten for borgere og virksomheder.

Dit kommende job

Du har mindst 2 års erfaring med udvikling i et Java EE miljø og har samtidig erfaring med og interesse i at deltage aktivt i det samlede udviklingsforløb udover de rene programmeringsmæssige opgaver.

Du ser samarbejde i projektteams som en naturlig måde at videreudvikle dit talent på. Som udvikler-konsulent bliver du del af projektteams der arbejder med ny- og videreudvikling af komplekse administrative it løsninger til den offentlige forvaltning i Danmark. Udviklingen foregår enten med basis i CGI’s lokation i Ballerup eller på kundens lokation.

Du vil få selvstændige udviklingsopgaver, som du fra start til slut er ansvarlig for gennemførelse af. Du vil også blive involveret i den indledende afklaring sammen med kunden, over design af samt programmering af it-løsningen, og endelig aflevering til kunden. Med andre ord: Involvering i den samlede udviklingsproces med:

 • Analyse og specifikation af it-løsninger til understøttelse af forretningsbehov
 • Udvikling af det specificerede
 • Bidrag til test og aflevering
 • Vedligeholdelse af det udviklede
 • Løbende dialog med løsningsarkitekter

Derfor vælger vi dig

Du er måske allerede i dag udvikler-konsulent i en lignende rolle (men ikke et krav) enten som fastansat eller freelancer – og trænger til luftforandring i en virksomhed, der sætter faglighed og ”ordentlighed” i højsædet.

Vi lægger vægt på at du har en uddannelse som datalog, datamatiker, ingeniør eller tilsvarende. Det er et krav, at du kan kommunikere klart og professionelt på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Derudover forventer vi, at du:

 • Har mindst 2 års erfaring med udvikling i Java.
 • Har dokumenteret erfaring i at arbejde efter agile metoder.
 • Har et naturligt drive og ønsker at gøre en forskel.
 • Trives med at tage ansvar, og har allerede vist det i tidligere ansættelser.
 • Nysgerrig og innovativ, med en naturlig interesse for teknologi og hvad den kan gøre for at understøtte et digitaliseret samfund.
 • Er udadvendt, lyttende og interesseret i kundedialog såvel som dialog med andre it-professionelle.

Derfor vælger du os

Arbejdsglæde er altafgørende for både trivsel og succes. Derfor tilbyder vi i CGI ikke blot en god løn, men også attraktive arbejdsforhold, bl.a.:

 • Spændende kunder og opgaver
 • En organisation med høj faglighed og professionalisme
 • Kompetence- og karriereudvikling
 • Stor fleksibilitet i forhold til planlægning af dit arbejdsliv

CGI: Ud over det sædvanlige

I CGI bliver du en del af en unik kultur, hvor vi lægger vægt på samarbejde og altid sætter "os" foran "mig." Vi står aldrig stille, men er altid i bevægelse for at gøre det endnu bedre for vores kunder, vores medarbejdere, vores fælles virksomhed og for det samfund, vi er en del af. Du får også medejerskab af CGI gennem vores attraktive aktieprogram samt attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineforhold og en initiativrig aktivitetsforening.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe til Director Lars Erik Stabell på tlf.: +45 29 48 08 20.

Arbejdssted: Ballerup
Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale
Ansøgningsfrist: Løbende rekruttering, vi glæder os til at høre fra dig

Gem job

CGI Danmark A/S
Publiceret: 8. juni 2021

Arbejdssted

Location Ballerup