Digital De­ve­l­op­ment Co­or­di­na­tor


Velkommen til en verden af lækkert design

TineKHome A/S er en eksklusiv interiørvirksomhed, som har et dejligt lyst hovedkontor, webshop og lager i Tietgenbyen i Odense samt butikker i Odense, København og Gilleleje. Vi sælger møbler, tekstiler og interiør, der kombinerer den skandinaviske enkelhed med inspiration og fund fra rejser i hele verden. Vi blev grundlagt af Tine Kjeldsen og hendes mand Jacob Fossum i 1999, og de leder stadig virksomheden. Du kan gå på opdagelse i vores univers på vores hjemmeside.

Du er med til at designe fremtiden

Er du en erfaren projektkoordinator med et digitalt mindset, der brænder for at skabe fremdrift og optimere processer? Har du erfaring med at drive spændende IT-projekter, og motiveres du af at skabe resultater med og gennem andre?

Du vil som Digital Development Coordinator få en nøglerolle i de kommende års digitale strategiske projekter, hvor du i vidt omfang vil være med til at sætte præg på rejsen og de tiltag, der skal gøres samt være med til at sætte rammerne for den videre udvikling og retning.

Du får det overordnede ansvar for projektplaner, udrulninger og validering af løsningerne. Endvidere får du ansvaret for at drive vores webshop samt alle digitale udviklingsprojekter, der er relateret hertil.

Arbejdsopgaver

 • Projektkoordinator for digitale projekter i huset, herunder kan nævnes integrationer mellem systemer, Omnichannel samt ny hjemmeside og PIM-system.
 • Navision ansvarlig, herunder tovholder på alle udviklingsopgaver i Navision.
 • E-commerce ansvarlig, produktoprettelse, tovholder på udviklingsopgaver, katalogoprettelse, prisopsætning, mindre vedligeholdelse af hjemmeside.
 • SEO-optimering.
 • GDPR-ansvarlig.

Erfaring med WMS og Microsoft Dynamics NAV er en fordel.

Kvalifikationer

Din viden, mindset og tilgang til jobbet er vigtigere end din uddannelse.

Vi forestiller os en projektkoordinator med erfaring fra IT-projekter/e-commerce. Du har mere end 2 års praktisk erfaring med ledelse af digitale udviklingsprojekter, stor forretningsforståelse krydret med en god teknisk systemforståelse og en kommerciel tilgang.

Informations/datadeling på tværs af digitale kanaler er essentielt, så en god forståelse for marketing automation samt flair for systemprocesser er bestemt et plus.

Du vil få succes i stillingen, når du

 • effektivt strukturerer og organiserer flere projekter ad gangen
 • succesfuldt leverer projekter til tiden og budget i højt tempo
 • er løsningsorienteret og målbevidst
 • effektivt kommunikerer på både dansk og engelsk skrift og tale
 • har en procesorienteret tankegang
 • er ansvarlig, engageret og målrettet

Din hverdag bliver spændende og udfordrende i en dynamisk organisation. Hos os kan du i høj grad selv være med til at forme din hverdag gennem engagement og faglig viden, og vi arbejder med det mål, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Du bliver en del af et uformelt miljø med positive og kompetente kollegaer, og fælles for os alle er, at vi lægger vægt på at løfte i flok.

Vi glæder os til at læse din ansøgning

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. Der er ingen ansøgningsfrist og vi afholder samtaler løbende. Stillingen vil blive besat, når vi har fundet den rette. Send ansøgning via ”Søg jobbet her” nedenfor.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Operation Development Coordinator Tanja Maj på telefon 28 99 70 85.

Gem job

Tine K Home A/S
Publiceret: 8. juni 2021

Arbejdssted

Location Odense