Teknisk Product Owner / Syste­mansvar­lig til Ind­hent­nings­af­de­lin­gen i PET


OTC: Vores teknik – altid et skridt foran

Brænder du for at forene IT med en operativ forretning?

Er du klar til at bestride en central rolle i udviklingen af PET’s fremtidige indsats på teleområdet?

Vil du blive motiveret af, at dine projekter understøtter de operationer, som gør en forskel i Danmarks nationale sikkerheds- og efterretningstjeneste?

Kort sagt – vil du være en del af noget større og med til at gøre en forskel for Danmark?

Så har vi jobbet til dig!

Vi tilbyder en helt central rolle som ansvarlig for teleområdet i Indhentningsafdelingen i PET, hvor du i tæt dialog med både medarbejdere og ledere på tværs af PET skal samle trådene og drive udvikling, implementering og drift af en række initiativer indenfor PET’s teleaflytningsområde som er en vigtig operativ kapacitet.

Du vil få mulighed for at bringe din forståelse for telekommunikation og dine IT-tekniske kompetencer i spil, når du i samarbejde med og inddragelse af dine kollegaer udarbejder tekniske kravspecifikationer, svarer på tekniske spørgsmål fra leverandører, eksterne samarbejdspartnere og naturligvis de mange brugere i PET og i det hele taget sikrer, at der er sammenhæng mellem leverancer, teknisk implementering og forretningsmæssige krav.

Dertil kan vi tilbyde en stilling med et stort organisatorisk spænd, hvor der både skal bidrages til den strategiske retning for ledelse og direktion, ligesom du vil få mulighed for at komme helt tæt på den tekniske implementering af nye løsninger, som skal imødekomme fremtidens operative behov på området.

PET er en dynamisk arbejdsplads i en omskiftelig og skarp operativ virkelighed med højt tempo, som du kommer helt tæt på. Du kommer til at arbejde med dygtige og professionelle kolleger med et højt fagligt niveau og et meget stort engagement, som alle ønsker at gøre en forskel for det danske samfund.

Om dig

Det er afgørende, at du har erfaring med projektledelse og som teknisk product owner, hvilket gør dig i stand til at sparre med dine tekniske kollegaer, indhente operative krav til systemer og forstå forretningens og det operative behov.

Hvorvidt du har en Safe, ITIL eller helt tredje tilgang til rollen som product owner er ikke afgørende – det væsentligste er, at du har den rette pragmatiske tilgang til at bringe forretning, tekniske implementering og leverandører sammen om de rette løsninger.

Som den rette kandidat har du desuden en relevant uddannelse eller efteruddannelse indenfor telekommunikation eller IT, som gør dig i stand til at oversætte komplekse tekniske termer til beslutningstagere på dine projekter. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erhvervserfaring fra teleområdet.

Vi forventer at du er dedikeret og har særdeles veludviklede samarbejdsevner, som gør dig i stand til proaktivt at indgå åbent med mange forskellige fagligheder. Du evner endvidere at omstille dig hurtigt til at kommunikere til varierende niveauer i organisationen – fra IT-udvikler over bruger til direktionen i PET.

Du er sikkerhedsbevidst og villig til at lære nyt i en anderledes organisation. Dit arbejde vil være særdeles sensitivt af karakter og helt afgørende for PETs operative virke.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2021, eller hurtigst muligt.

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Ansøgningsfrist er den 5. juli og der er ansættelsessamtaler i uge 34-35.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på hverdage mellem kl. 09.00 og kl. 15.00 på 30 68 31 52 for yderligere information.

I rekrutteringsprocessen indgår test på en række områder, ligesom du vil blive forelagt en række cases og andre realkompetence-evalueringselementer.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 5. juli 2021.

Gem job

Rigspolitiet (PET)
Publiceret: 8. juni 2021

Arbejdssted

Location Søborg