Er du skrap til Frontend -arbejde?


Og har du styr på:

  • Javascript
  • React
  • Node.JS

Så kan det være, at du er vores nye kollega.

Media College Denmark søger en fuldtidsunderviser til Webudvikler-uddannelsen. Sammen med dine kolleger kommer du til at planlægge og gennemføre undervisning på Webudvikler-uddannelsens grund- og hovedforløb.

Udover dine faglige kvalifikationer lægger vi vægt på gode samarbejdsevner og lyst til at have med unge mennesker at gøre. Du trives i en flad struktur, hvor sparring med dine lærerkolleger er afgørende, og hvor du har gode muligheder for at tage ejerskab og sætte dit eget præg – humoristisk sans ses gerne.

Media College Denmark er ikke nogen stor uddannelsesmastodont, men er fagligt fokuseret på tre uddannelser: Web-udvikler, Fotograf samt Film- og TV produktionsuddannelsen. Hver uddannelse har sin egen profil, som vi hver dag bestræber os på at holde skarp. Se mere på www.mcdm.dk

Nysgerrig?

Så kontakt faglærer John Martens på 28 91 07 79 / john@medieskolerne.dk. Eller rektor Max Jørgensen 23 72 71 21 / max@medieskolerne.dk

Tiltrædelse: 1. september 2021 eller efter aftale. Ansøgningsfrist: 2. august 2021. Send din ansøgning til max@medieskolerne.dk – Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 33.


Media College Denmark/Medieskolerne har siden 1987 været en førende uddannelsesinstitution for uddannelsen af fagprofessionelle inden for fotografi, film/tv-produktion og webudvikling – og det agter vi at blive ved med at være. Vi har elever fra hele Danmark samt Norge, Sverige, Island, Grønland og Færøerne og har som ambition at være den fremmeste fagskole på vores felt i Norden.

Gem job

Medieskolerne
Publiceret: 8. juni 2021

Arbejdssted

Location Viborg