Nyud­dan­ne­de Java-udviklere til sundheds-IT


Vil du gerne starte din IT-udviklerkarriere med fokus på dig? Hos Capgemini søger vi talenter, der drømmer om at arbejde med IT i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø. Stillingen er med opstart hurtigst muligt.

Du er bachelor eller kandidat, og du har flere ambitioner. Ambitioner om spændende opgaver og personlig udvikling.

Du vil komme til at indgå i Bookplan teamet i Aarhus, hvorfra verdens førende planlægnings- og bookingløsning til Hospitaler leveres. På Bookplan vil du blive udfordret, og din indsats får stor betydning for patienter, læger og sygeplejersker på 3 ud 5 af landets hospitaler

Bookplan udvikles og implementeres af et team på 50 dygtige og engagerede medarbejdere, hvor du bl.a. vil finde erfarne arkitekter, udviklere, testere, projektledere og domæneeksperter, som er mere end klar på at byde dig velkommen og føre dig ind i vores måde at gøre tingene på. Bookplan teamet arbejder som en moden, åben og agil produktorganisation, hvor kundetilfredshed og håndværket er i fokus.

Som en del af ansættelsen vil du komme til at indgå i vores graduate program (Ignite), hvor du vil lære vores værktøjer og metoder udviklet fra best practices fra de over 270.000 ansatte i 40 lande, der udgør Capgemini. Programmet tager 18 måneder, men det er ikke 18 måneder på skolebænken – det er et skræddersyet forløb med arbejde på rigtige kundeopgaver i tæt samarbejde med kolleger.

Vores graduate program indeholder:

 • Deltagelse i udvikling af Bookplan
 • Et introducerende uddannelsesforløb i softwareudvikling
 • Kendskab til Capgemini ydelser og løsninger til vores kunder
 • En skræddersyet udviklingsplan der blander teori, praktik og deltagelse i faglige netværk, der udvikler vores ydelser
 • Indgåelse i globale sammenhænge med internationale kollegaer indenfor Capgemini gruppen

Hvis du vælger os som din nye arbejdsplads, får du en fastansættelse som udvikler med nogle af Danmark dygtigste kollegaer. Synergi og netværk vil blive en stor del af din hverdag, og vi vil have din personlige læring og udvikling i fokus.

Dine kvalifikationer

Du kan se dig selv arbejde i en moden og agil produktorganisation. Du drømmer om en karriere som softwareudvikler, hvor håndværket er i fokus. Du har en naturlig interesse for teknologier, både nye og gamle og du trives med svære tekniske udfordringer. Som udvikler hos os har du foruden skarpe tekniske kompetencer, forståelsen for sammenhængen mellem forretning, systemer og det digitale landskab.

Dine typiske opgaver vil være:

 • Teknisk specifikation og estimering
 • Analyse, design og implementering af komplekse løsninger
 • Kvalitetssikring af din og andres kode
 • At være på forkant med udviklingen inden for dit område
 • Opsamling og deling af teknologisk viden med dine kollegaer

Ønskede kvalifikationer

Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye produkter og teknologier. Du kan arbejde selvstændigt men finder det også sjovt og motiverende at arbejde i teams. Du kan præsentere løsninger og indgå i dialog med kunden – på forretningens såvel som på de teknologiske præmisser. Du taler og skriver dansk flydende og har gode engelskkundskaber. Af natur er du analytisk, ambitiøs og ikke bange for at tage initiativ og gå forrest. Det er desuden en fordel hvis du har suppleret dine studier med et par års praktisk erfaring.

Uanset dine tekniske kodekompetencer, har du kendskab eller erfaring med flere af nedenstående områder.

 • Et eller flere gængse programmeringssprog (Java, C#, C++, m.m.)
 • HTML, CSS, Javascript (eventuelt Javascript frameworks)
 • SOAP/Restful webservices
 • Service Orienteret Arkitektur / Micro Services
 • Databaser
 • Forskellige IDE’er
 • Scrum og Agile udviklingsprocesser

Vigtigst er at du brænder du for at lære nye teknologier.

Om os

Vi skaber resultater for vores danske kunder ved hjælp af markedsledende digitale services. Vores dygtige danske teams trækker på erfaring og ekspertise fra over 40 lande og mere end 270.000 medarbejdere.

Vi definerer, udvikler, kvalitetssikrer og eksekverer de digitale løsninger, der sikrer vores kunder optimal udnyttelse af den digitale teknologi. Vi leverer vores services gennem forskellige samarbejdsmodeller, men vi tager altid udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker.

Vi har desuden faste aktiviteter som Code Competition, der tilskynder udforskningen af nye teknologier. Dertil har vi en fed personaleforening, der arrangerer sociale events lige fra fredagsbar og counter-strike-turnering til yoga og biografture.

About the company

Capgemini is a global leader in consulting, digital transformation, technology and engineering services. The Group is at the forefront of innovation to address the entire breadth of clients’ opportunities in the evolving world of cloud, digital and platforms. Building on its strong 50-year+ heritage and deep industry-specific expertise, Capgemini enables organizations to realize their business ambitions through an array of services from strategy to operations. Capgemini is driven by the conviction that the business value of technology comes from and through people. Today, it is a multicultural company of 270,000 team members in almost 50 countries. With Altran, the Group reported 2019 combined revenues of €17billion.

People matter, results count.

Gem job