Koda søger stu­den­ter­med­hjælp til IT


Om jobbet

Vi søger en serviceminded studentermedhjælp, der skal understøtte vores drift af hardware bestillinger og IT-opsætninger til nye og eksisterende medarbejdere. Endvidere må du gerne have interesse og et overordnet kendskab til IT-sikkerhedsaspekter. Du vil få et selvstændigt ansvar for området, og du vil arbejde tæt sammen med kolleger i IT, vores HR-funktion samt vores outsourcede IT-driftscenter.

Du kommer blandt andet til at arbejde med nedenstående opgaver:

 • Bestilling af IT-hardware såsom PC, iPad, mobiltelefoner, headset m.v.
 • Bestillinger af SIM-kort og telefonnumre for nye medarbejdere
 • Sikre klargøring af arbejdsplads, PC og mobiltelefon for nye medarbejdere
 • Være tilgængelig og understøttende den første arbejdsdag hver måned, når der starter nye medarbejdere
 • Håndtering af brugt udstyr ved fratrædelser
 • Sikre bortskaffelse af hardware
 • Håndtering af oversigter over udleveret udstyr til medarbejdere
 • Deltage i IT-sikkerhedsprojekter men også andre projekter, som igangsættes

Du vil referere til IT-chefen.

Hvem er du?

Du kan lide at give en god service og er nysgerrig på at få praktisk erfaring med IT-support. Du kan lide at tage fat, og du får tingene løst og har styr på dine opgaver. Du kan lide at arbejde sammen med andre mennesker, men trives også med selvstændigt at løse opgaver.

Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer:

 • Du har viden om IT-programmer og det falder dig nemt at koordinere bestillinger af udstyr
 • Du har nemt ved at hjælpe med opsætning af og mindre fejlfinding på PC, telefon, Ipad
 • Du læser en relevant uddannelse

Vi tilbyder

Vi tilbyder en interessant og afvekslende deltidsstilling til en studentermedhjælp. Vi forventer en ugentlig arbejdstid på omkring 15 timer og aftaler en fast arbejdsplan, så det passer sammen med dine studier.

Vi har en åben og uformel omgangstone med fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Vi er engagerede og resultatskabende og giver vores medarbejdere frihed under ansvar. Koda har adresse i Nordhavn i en moderne bygning med udsigt over havnen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til jobbet eller om Koda, er du velkommen til at kontakte Maria Juul Jensen på tlf. 26 79 83 00.

Ansøgning

Kan du se dig selv som en del af Koda? - så send en ansøgning og CV senest 18. juni via nedenstående link. Tiltrædelse er 1. august. Vi glæder os til at høre fra dig.

Koda arbejder for musikken, og er en rettighedsorganisation, der sørger for, at komponister og sangskrivere får betaling, når deres musik spilles offentligt. De omkring 125 ansatte i organisationen sikrer, at mere end 40.000 kunders betaling i ind- og udland bliver effektivt fordelt blandt musikkens rettighedshavere. Koda stræber mod at være i toppen af verdenseliten blandt rettighedsorganisationer. Dette sker blandt andet gennem udviklingen af moderne digitale løsninger, der skal servicere de mere end 45.000 musikskabere og musikforlag, som er medlemmer af organisationen.

Gem job

Koda
Publiceret: 9. juni 2021

Arbejdssted

Location København