Af­de­lings­chef for Digital Solutions


”Sammen gør vi forsikring overflødig” er LB Forsikrings purpose – bl.a. i erkendelse af, at det egentlig aldrig har været vores formål at sælge forsikringer, men derimod at sikre vores medlemmer. Og vi mener, at vi på baggrund af nye banebrydende teknologier, data, spændende samarbejder med eksterne partnere og gode idéer i fællesskab med vores medlemmer i fremtiden kan forhindre, at skaderne overhovedet sker. Og som medlemsejet virksomhed tror vi på, at vi har det bedste fundament for at gøre vores purpose til virkelighed.

Som afdelingschef for Digital Solutions hos LB Forsikring bliver du del af en virksomhed, som har et stærkt værdisæt, der bygger på fællesskab og åbenhed. Vi tilbyder opgaver og projekter, der optimerer og digitaliserer vores forretning, og her har du mulighed for at tage ansvar og bruge din faglighed og energi til at føre os ind i en fremtid, hvor vores medlemmer stiller andre og markant større krav til os som forsikringsfællesskab.

Systemejer og leder for 22 kollegaer, der arbejder agilt i teams i værdistrømme

Som afdelingschef for Digital Solutions, der er ét af fire områder i vores udviklingsenhed Agile Forretningsløsninger, bliver du leder for 22 ambitiøse, engagerede og kompetente udviklere, testere og product owners. Forruden ansvaret som leder bliver du ligeledes systemejer for flere systemer.

Som leder får du det fulde personalemæssige ansvar for alle afdelingens medarbejdere. Størstedelen af dit team er placeret i teams i fire forskellige agile værdistrømme, hvor de bruger størstedelen af deres tid, og i den forbindelse bliver det dit ansvar at sikre, at du har en tæt dialog med alle dine medarbejdere, så du løbende har fokus på bl.a. deres trivsel, faglighed og udvikling. Da dit team er placeret i forskellige værdistømme, vil en væsentlig del af din ledelse ligeledes være at sikre koordinering af deres indsatser på tværs af værdistrømmene.

Vores primære platforme er Sitecore, der er baseret på Microsoft teknologier, og Salesforce der er under opbygning og udbredelse i LB. Vi har et stort fokus på automatisering af CI/CD pipelines og test med henblik på at kunne levere forretningsværdi hurtigt og holde en høj kvalitet.

Som systemejer for blandt andet Sitecore og Salesforce er det dit ansvar, sammen med systemteams i afdelingen, at sikre koordinering og kvalitet af kode, releases, sikkerhed, oppetid, performance m.m.

Erfaren leder med teknisk baggrund

For at komme i betragtning til stillingen forventer vi, at du har en relevant uddannelse kombineret med flere års erfaring som leder for et team af specialiserede medarbejdere med høj teknisk faglighed. Vi forventer, at du har en teknisk baggrund og erfaring, der giver dig en viden om det fagområde og den hverdag dit team bevæger sig i. Desuden vil erfaring fra den finansielle sektor og gerne indsigt i skadesforsikring være en stor fordel. Du har erfaring med stærkt samarbejde med forretningen og de vigtige snitflader til arkitekterne og interne og eksterne samarbejdspartnere. Du har desuden fokus på transparens og kommunikation.

Du er en autentisk leder, der trives og motiveres af det ansvar og de udfordringer, der følger med en lederstilling. Det er vigtigt, at du har blik for den enkeltes kompetencer og styrker, ligesom du forstår at motivere og inspirere.

Desuden er du kendetegnet ved at:

  • være god til at håndtere forandringer
  • være handlekraftig
  • have gode kommunikative evner
  • være god til at skabe samarbejdsrelationer

Medlemsejet virksomhed med rigtig godt omdømme

LB Forsikring er Danmarks 3. største privatforsikringsselskab, og vi er samtidig medlemsejet, hvilket præger alt vi gør. Vi har meget høj loyalitet og tilfredshed blandt vores medlemmer samt et virkelig godt omdømme – både som virksomhed og arbejdsplads.

Vi bor i et topmoderniseret domicil på Amerika Plads på Østerbro, mellem Østerport og Nordhavn tæt på tog og metro og anden offentlig transport.

Send os din ansøgning eller ring, hvis du vil vide mere

Hvis du synes, jobbet lyder spændende og ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte chef for Agile Forretningsløsninger Lone Mariboe på tlf. 24 88 04 32 eller Senior HR Partner Thomas Foldbjerg på tlf. 31 12 12 30.

For at søge stillingen skal du sende os din ansøgning, dit CV og andre relevante dokumenter via ansøgningslinket her på siden. Vi gør opmærksom på, at der anvendes test som del af rekrutteringsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 20-06-2021.

Gem job

LB Forsikring
Publiceret: 9. juni 2021

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden