E-commerce ko­or­di­na­tor


Har du et kommercielt mindset, og er du drevet af e-handel og koordinering af salgsindsatser på tværs af digitale kanaler?

Så kunne du være et godt bud på vores nye E-commerce koordinator i vores WEB team i Herlev.

Få en central rolle i at holde styr på alle vores online salgsaktiviteter og optimering af den digitale kundeoplevelse

Efter et succesfuldt 2020 er vi stadig på en spændende digital vækstrejse, hvor vi de næste år skal forstærke og udbygge Carl Ras’ i forvejen stærke position som specialisten i markedet. Siden relanceringen i 2019 er vores e-shop vokset og potentialet for at øge indtjeningen gennem en velgennemtænkt og optimeret e-shop er stort. Vi har nu brug for en skarp E-commerce Koordinator, der kan hjælpe med at holde styr på alle vores salgs- og kampagneaktiviteter i e-shoppen og koordinere disse på tværs af kanaler og organisationen. Vi har høje ambitioner for vores online salg, hvilket du, med din kommercielle tilgang til opgaverne, er med til at sikre.

Du bliver en del af en af Danmarks bedste arbejdspladser og et team, hvor du kan tænke frit. Vi har tillid til din ekspertise og erfaring, og den tætte dialog med din leder sikrer, at du er tæt på beslutningerne. Uddelegering er et kerneledelsesværktøj hos os, og det giver frihed til, at du kan rykke på de digitale muligheder.

Du får din daglige gang på vores hovedkontor i Herlev, og med reference til vores Head of Digital Marketing & Sales bliver du en del af et dedikeret team på 5 medarbejdere.

Du er ansvarlig for at opsætte og vedligeholde salgskampagner og andre salgsfremmende aktiviteter

Som E-commerce Koordinator får du en central rolle i vores online salg, da du bliver daglig ansvarlig for at opsætte og drifte salgsaktiviteter på carl-ras.dk og koordinere kampagner på tværs af vores andre digitale kanaler i tæt samarbejde med resten af teamet og Marketing-afdelingen. Du får ligeledes en stor rolle i at udbygge vores brandunivers på hjemmesiden, ligesom du har den naturlige supportrolle ift. spørgsmål og ændringsønsker til e-shoppen fra kunder og kolleger i organisationen. 

Via en personlig og målrettet karriereplan bliver du en succes i jobbet, når du …

… inden for 3 måneder:

  • Er godt inde i vores sortiment, systemer og processer og er klar til at overtage planlægningen, koordineringen og eksekveringen af kampagner på carl-ras.dk

… inden for 12 måneder:

  • Har vist at vi med dig ombord har fået strømlinet og optimeret vores planlægning og udførsel af salgskampagner på hjemmesiden.
  • Har sikret at langt flere af vores leverandører og deres brands fremtræder langt bedre på vores hjemmeside

Du har et kommercielt mindset, og du sidder i dag som E-commerce Koordinator, E-Merchandiser, Webmaster eller lignende

For at få succes i jobbet forventer vi, at du har min. 2 års erfaring som E-commerce Koordinator, E-Merchandiser, Webmaster eller lignende. Du har dokumenteret erfaring med brug af Content Management System og Analytics, - vi bruger henholdsvis Episerver og Google Analytics.

Vi leder efter dig som har et solidt kendskab til Digital Marketing og kendskab til platforme som Sleeknote, Google My Business, Inriver, Ipaper og Raptor, og kan udføre lettere grafiske opgaver i Adobe pakken. Har du også erfaring fra håndværker- eller værktøjsbranchen er det absolut en fordel. Du er naturligt hjemmevant i Excel, Word og PowerPoint, ligesom du kan formulere dig professionelt på både dansk og engelsk.

Du har et kommerciel mindset, og som digital købmand starter du din dag med at kigge på gårsdagens salg, samtidig med, at du har en stærk forståelse for teknologi og dens muligheder og begrænsninger.

Som person er du udadvendt og dygtig til at kommunikere, så du kan indgå i en organisation med stærke specialister. Du er selvkørende da du får en travl hverdag med mange forskellige opgaver, så du skal kunne planlægge og prioritere dine opgaver og følge dem til dørs.

Du er en teamplayer, da et lille team påkræver, at vi hjælper hinanden, når der er brug for det. Du er nysgerrig, hvorfor det falder dig naturligt at holde dig up-to-date på nyheder og trends, ligesom du søger muligheder for at få og dele viden internt og eksternt.

I Carl Ras sørger vi for, at du får: 

  • Et fleksibelt arbejdsmiljø, gode kollegaer der prioriterer en fri og uformel jargon samt spændende sociale arrangementer
  • Fast løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring og gode personaleaftaler

Skal du med på rejsen? Så ring og hør nærmere hos Head of Digital Marketing & Sales, Søren Elgum, på tlf. 30 35 58 29, eller send os din ansøgning via "Sø jobbet her". Vi modtager kun ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse: Ansøgningsfristen er den 21. juni 2021 og stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt.   

Ønsker du at vide mere om den videre rekrutteringsproces, kan du læse mere herhttps://www.carl-ras.dk/rekruttering

Vi glæder os til at høre fra dig.


Carl Ras er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er specialisten på markedet og en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. Hos os bliver du en del af en stærk kultur og et stærkt sammenhold, som udspringer af en unik familiefølelse. Du får mere end 350 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier. Vi er en uformel virksomhed, hvor ligeværdighed, ordentlighed og høj faglighed er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen. Gennem nærværende og dygtig ledelse garanterer vi dig, at du får både frihed til og ansvar for at forme din udvikling og karriere. Vi er stolte af, at Carl Ras er en arbejdsplads med en stærk og familiær kultur, hvor alle er vigtige, og vi er stolte af at være Danmarks 6. bedste arbejdsplads 2020.

Gem job

Carl Ras A/S
Publiceret: 9. juni 2021

Arbejdssted

Location Herlev